DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Detalii despre mama Danielei Crudu stim chiar de la ea care a prezentat-o in emisiunea “Un Show Pacatos”, acum cativa ani in urma. Mama Danielei, Florentina a ales sa paraseasca Romania pe cand Cruduta avea doar 13 ani si sa-si caute un loc de munca, bine platit in strainatate.

Aceasta si-a gasit de munca in Italia: “Sunt in Italia de 10 ani si voi mai sta aici pentru ca am un contract de respectat. Primii doi ani au fost foarte grei. Nu mi-e rusine sa spun ca am facut tot felul de munci, am lucrat inclusiv la negru. Acum am un loc de munca stabil, am rezidenta in Italia si este mult mai bine. In Romania vin cam de doua ori pe an”, a marturisit Florentina, mama Danielei, la Antena 1, acum ceva timp in urma, citata de viva.ro

In anul 2013 parintii Danielei Crudu au decis sa-si separe vietile. Acestia nu au divortat, au ramas in relatii bune, dar fiecare pe drumul sau.

Mama Danielei a ales sa se intoarca in tara in anul 2015 cu partenerul ei si a decis sa faca o investitie intr-o proprietate imobiliara in cartierul in care locuia fiica ei, Daniela Crudu.

Dupa ce mama ei a plecat, Daniela Crudu a ales viata de noapte din Regie. Cluburile era locul in care ea isi gasea frumusetea zilelor. In acea perioada, fost asistenta TV a fost remarcata de catre patronul , cel care i-a si propus o oferta de munca, ajungand in scurt timp dansatoare.

Daniela Crudu a intrat in televiziune la o varsta frageda

Imediat ce a terminat liceul, Cruduta a participat la casting pentru „Neata cu Razvan si Dani” si astfel a debutat in showbiz.

Momentele de groaza prin care a trecut Daniela Crudu, weekendul trecut

Fosta asistenta TV a ajuns pe patul de spital dupa ce a fost batuta cu brutalitate de iubitul ei croat. Daniela a fost transportata Universitar cu nasul spart, iar vestile medicilor nu au fost deloc bune.

Aceasta a suferit o fractura nazala si diferite leziuni in zona fetei. Iubitul de origine croat si-a luat lucurile si aplecat dupa ce s-a deschis pe numele acestuia un ordin de restrictie. Daniela nu a depus plangere penala impotriva lui si a fost eliberata la scurt timp din spital.

Daniela Crudu s-a nascut pe 14 iunie 1989. In vara lui 2017, Cruduta a renuntat la postul de asistenta la “Xtra Night Show”, emisiune care e prezentata de Dan Capatos. Ceilalti membrii ai echipei sunt: Catalin Bordea si Vika Jugulina.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...