DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Chef Joseph Hadad a publicat, miercuri, pe Facebook, un mesaj in care a confirmat faptul ca a ajuns la spital dupa ce a avut probleme de sanatate.

Celebrul bucatar a infirmat informatiile conform carora ar fi suferit un atac de cord si i-a indemnat pe cei care il urmaresc pe reteaua de socializare sa aiba grija de sanatatea lor.

„Dragii mei, multumesc tuturor pentru mesajele de ingrijorare si multumesc celor din presa care s-au interesat de starea mea. Din fericire, diagnosticul publicat nu este real. Acum ma simt mai bine, totul este sub control.

Dimineata am ajuns la spital pentru ca nu m-am simtit bine si, ca un om precaut, am preferat sa nu astept fara sa iau masuri. Se pare ca am avut o cadere de tensiune urmare a supra solicitarii. Va doresc tuturor sanatate si, la cel mai mic semn dat de corp, mergeti la medic”, a scris Chef Joseph Hadad pe Facebook.

Bucatarului Joseph Hadad i s-a facut rau din senin, chiar intr-unul dintre restaurantele pe care acesta le detine in Bucuresti. Cei care au fost martori la scena au apelat imediat numarul de urgenta 112, iar un echipaj de ambulanta a mers la fata locului.

Chef Joseph Hadad a devenit celebru in 2012, cand si-a facut debutul in televiziune la emisiunea Top Chef Romania, scrie romaniatv.net


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...