A murit Alexandru Ciorniciuc! În vârstă de 23 de ani, fostul fotbalist de la Dinamo a pierdut lupta

TRIMITE PRIETENILOR

Lumea sportivă a mai pierdut o valoare! Alexandru Ciorniciuc, campion cu juniorii lui Dinamo, a pierdut miercuri lupta cu cancerul la vârsta de doar 23 de ani. După ce a luptat cu această boală, organismul său a cedat.

Alexandru Ciorniciuc de la Dinamo a murit la 23 de ani

Alexandru Ciorniciuc a fost diagnosticat cu cancer cerebral. Fostul atacant s-a confruntat în ultimii doi ani cu probleme grave de sănătate, motiv pentru care a fost supus la mai multe intervenții chirurgicale. După ultima operație, însă, care a avut loc pe 10 mai, corpul său a cedat.

Anunțul tragic a fost făcut chiar de tatăl marelui sportiv, care a transmis un mesaj extrem de emoționant pentru fiul său. El a mărturisit că a fost cel mai bun copil pe care îl poate avea un părinte și i-a cerut iertare pentru că nu l-a putut salva.

”Băiatul meu a pierdut lupta cu viața. Iartă-mă, băiatul meu. Ai fost cel mai bun copil. Dumnezeu să te odihnească și drum lin printre îngeri, pentru că ai fost un înger pe pământ”, a scris bărbatul pe Facebook.

Și FC Dinamo a transmis un mesaj pentru marele sportiv pe care l-a pierdut miercuri noapte, la doar două zile după operație. Ciorniciuc a fost campion cu Dinamo la grupa de jucători născuți în 1998.

“Fostul junior dinamovist Alexandru Ciorniciuc, component al grupei 1998 din cadrul Centrului de Copii şi Juniori al clubului nostru, a pierdut lupta cu viaţa! Dumnezeu sa-l odihneasca!”, se arată pe pagina de Facebook a FC Dinamo.

De fiecare dată când era operat, apăreau complicațiile. Pe 21 aprilie a plecat din Turcia cu o ambulanță până în România, de unde a ajuns direct la un spital din țara noastră, pentru că se simțea tot mai rău. În tot acest timp, părinții lui Alex au stat în spital alături de fiul lor, în Turcia, pentru că acesta nu putea face nimic, nici măcar să mănânce singur.


TRIMITE PRIETENILOR
creditprime.ro

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.