A MURIT Anamaria la doar 48 de ani. Femeia a luptat în prima linie, fiind asistentă în cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad.

TRIMITE PRIETENILOR

La doar 48 de ani, Anamaria Ciurdar a murit după ce s-a infectat cu noul COVID-19.

Femeia a luptat în prima linie, fiind asistentă în cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad.

  • Asistenta de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Arad a murit.
  • Anamaria Ciurdar a fost răpusă de noul coronavirus.

Anamaria a fost în linia întâi încă de la începutul pandemiei de coronavirus. Și, deși suferea de o boală cronică, asistenta a decis să pună mai presus de toate, chiar și de propria sănătate, grija pentru bolnavii infectați cu virusul ucigaș din China

Se pare că, asistenta medicală la Substaţia din Ineu a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad, plănuia să se pensioneze de invaliditate, însă a renunțat la acest gând odată cu venirea peste noi a pandemiei, sperând că va salva multe vieți, chiar și pe a ei.

Din păcate, însă, viața sa a fost pusă în pericol, astfel că, după luni bune în care a îngrijit o mulțime de pacienți, pe ea nu a mai putut-o salva nimeni.

Anamaria Ciurdar a murit la câteva zile după ce a fost depistată pozitiv cu COVID-19

Pe data de 19 octombrie, Anamaria Ciurdar a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, fiind internată la

Spitalul Orăşenesc din Ineui. Însă, pe data de 26 octombrie i-a fost confirmat, din păcate, decesul.

Se pare că virusul ucigaș din China i-a accentuat boala cronică de care suferea, astfel că medicii nu au mai putut face nimic pentru a o putea salva.

Potrivit aradon.ro, cazul femeii este primul deces cauzat de COVID-19 al unui angajat din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad. scrie spynews.ro


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.