A vazut un animalut ranit pe marginea drumului. A hotarat sa il ia acasa si sa il salveze! Uite in ce s-a transformat dupa cateva luni

TRIMITE PRIETENILOR

Intr-o noapte geroasa de aprilie, un barbat din Australia se afla la volanul masinii sale cand a vazut un animalut ranit pe marginea drumului.

Cand s-a apropiat de creatura a vazut ca este atat de mica ca abia cantarea cateva grame, plus ca abia misca. Animalutul avea nevoie urgenta de ajutor.

Fara a mai astepta, barbatul si-a dat jos camasa si a infasurat creatura in ela. A dus-o de urgenta la cea mai apropiata rezervatie unde a avut parte de o surpriza imensa.

Vezi si A gasit ASTA pe strada si a decis sa-l creasca, desi habar nu avea ce este

Animalutul s-a dovedit a fi un wombat, un urs marsupial specific zonelor din Australia. Daca nu ar fi fost adus de urgenta, micutul ar fi murit de stres si frig. A fost foarte norocos ca a supravietuit.

Ingrijitorii i-au pus numele Digger si pe zi ce trece creste sanatos. Acum, are si un frate mai mare, un cangur, pe nume Max!


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.