Actorul și vloggerul indian Rahul Vohra a murit, la 35 de ani, infectat cu noul virus. Ultimul mesaj, postat de pe patul de spital

TRIMITE PRIETENILOR

Duminică, Rahul Vohra (35 de ani) a murit într-un spital din New Delhi, în urma infecției cu SARS-Cov 2.

Actor și vlogger, foarte cunoscut în India, acesta și-a pierdut viața la scurt timp după ce a apărut într-un ultim video, în care critica sistemul medical din țara sa.

Soția sa, Jyoti Tiwari, a dat vestea cea tristă în cadrul unei postări pe Instagram, acompaniate de video-ul făcut de vlogger de pe patul de spital.

În clip, Vohra nu are mască de oxigen. ”Aceasta este extrem de valoroasă acum. Fără ea, pacienții amețesc, li se face rău.

Încerci să chemi pe cineva, un îngrijitor, dar nu vine nimeni. Vin o dată pe oră și trebuie să te descurci cumva în absența lor”, spune actorul, conform traducerii făcute de CNN

Duminică, Vohra, ale cărui clipuri au strâns zeci de milioane de vizualizări, a scris o ultimă postare pe Facebook: ”Aș fi trăit dacă aș fi avut parte de un tratament mai bun”.

Moartea aceastuia vine după ce în India, afectată grav de pandemia de coronavirus, s-a atins pragul de 250.000 cât privește decesele provocate de Covid-19.

Conform ministerului sănătății din această seară, doar luni s-au înregistrat 366.161 de noi infecții și 3.700 de decese.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.