Acum apare in fiecare seara la tv si nu mai arata deloc asa. Povestea lui de viata este sfasietoare “nu am stiut ce este timpul, spatiul, copilaria, nici macar macar diferenta dintre fete si baieti.”

TRIMITE PRIETENILOR

Zannidache de la Survivor Romania, sau Zanni, asa cum ii spun colegii, nu arata asa inainte de a deveni celebru. Acum, artistul are parul vopsit si o multime de tatuaje.

Cum arata Zanni de laFaimosi, inainte sa devina celebru

Zannidache face parte din echipa Faimosilor de la Survivor Romania 2021! Artistul a venit la Survivor Romania pentru a demonstra ca isi poate depasi limitele. Acesta este protejatul lui Alex Velea si un personaj apreciat in cadrul emsiunii Survivor Romania, sezonul doi.

Cine este, de fapt, Zannidache

Viata artistului nu a fost deloc usoara.  Zanni a fost abandonat de parinti, acesta a fost nevoit sa locuiasca intr-un centru de copii, pana ce Alex Velea i-a descoperit talentul muzical. De altfel, Alex face astfel de lucruri cu tinerii talentati, insa defavorizati din multe puncte de vedere.

Incet, incet s-a facut remarcat pe piata muzicala, insa pana sa devina cunoscut, tanarul a avut un parcurs greu si nu ii e rusine sa recunoasca asta. Zanni a crescut in conditii greu de imaginat.

Am stat intr-un centru de copii pana la 6 ani, un centru in care faceam foamea si eram dresati doar cu bataia. Cat am stat acolo nu am stiut ce este timpul, spatiul, copilaria, nici macar macar diferenta dintre fete si baieti.

Noaptea faceam pe mine ca sa imi fie cald, iar dimineata imi rupeau picioarele, de pedeapsa. Intr-o zi am fost adoptat de o organizatie de copii, unde eram in case cu mame, angajate sa aiba rolul de mama pentru un numar de copii. Aici am cunoscut si alte sentimente si emotii traite la orfelinat”, a povestit Zannidache, potrivit Kanal D.

Zanni a decis ca Alexandra Stan este cea care ar trebui sa plece acasa.

„Pai azi am castigat, am fost suparat in urma discutiilor de ieri pe Jador, dar ne-am impacat. Am luat-o matur, mie mi-a trecut. Voiam sa il votez pe Jador, daca ieseam eu preferat, sunt sincer, dar Jador are de stat aici foarte mult timp.

Sper ca a luat-o si el matur, sunt lucruri pe care simt sa le spun. Aleg sa votez, fara frustrari, fara suparari, fara nimic, cu inima impacata, pe motiv sportiv.

De ce? Pentru ca ne place cand castigam, ne place cand ne simtim bine si sunt unii oameni care nu s-au adapatat aproape deloc aici, le este greu.

Ma bucur totusi ca acesti oameni au impartit cu mine patura si perna si vrem suta la suta sa dam afara verigile slabe pentru ca am vazut cat de dulce este o proba de comunicare si nu mi-as permite sa mai pierdem vreuna. Este unul dintre cele mai importante jocuri si fix acum a cazut lumina pe noi. Deci o sa merg pe motive sportive. Nu este o decizie grea, o am aici pe Alexandra Stan, ea este castigatoarea nominalizarii”, a spus Zanni duminica seara, 24 ianuarie.

Sursa: Fabricatinromania.info


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.