ALERTĂ METEOROLOGICĂ! INFORMAȚII DE ULTIMĂ ORĂ!

TRIMITE PRIETENILOR

Interval de valabilitate (general):
25 octombrie 2020, ora 8:00 –
26 octombrie 2020, ora 19:00

COD GALBEN de ploi moderate cantitativ (15…30 l/mp) pentru centrul, nordul, estul și nord-estul Olteniei, nordul și nord-vestul Munteniei; sudul și sud-estul Transilvaniei.

Atenție! Va ploua însemnat cantitativ (30…45 l/mp) în zona submontană și montană (nordul județelor Argeș, Dâmbovița și Prahova) și local în nord-estul jud. Vâlcea. Codul galben de ploi moderate și însemnate cantitativ s-a emis pentru județele Argeș, Vâlcea, Olt, Dâmbovița, Prahova, Brașov, Dolj, Gorj, Covasna (local), Buzău, zona de munte a jud. Vrancea.

COD GALBEN de instabilitate atmosferică temporar accentuată pentru județele din sud-estul și estul României.

Interval de valabilitate:
26 octombrie, orele 2:00 – 19:00

În a doua parte a nopții de 25/26 octombrie vor fi condiții pentru manifestări de instabilitate atmosferică în jud. Ilfov, Giurgiu, Călărași și Ialomița. În cursul dimineții și a zilei de 26 octombrie vor fi șanse de manifestări de instabilitate atmosferică în județele marcate cu galben din sud-est și est: Ialomița, Constanța, Tulcea, Brăila, Vrancea, Galați, Vaslui, Buzău și local în estul și sudul extrem al jud. Iași, local în jud. Călărași.

Notă: În județele marcate cu verde din sud, centru, sud-vest vor fi cantități cuprinse între 0 și 7 l/mp pe arii relativ extinse și punctiform peste 7…15 l/mp în sud-vestul, sudul și centrul Munteniei; sudul și sud-vestul Transilvaniei (jud. Sibiu și Hunedoara).

Alerta va fi actualizată în funcție de evoluția fenomenelor!


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.