Andrei Caramitru atrage atentia, intr-un mod foarte dur, in privinta efectelor pandemiei: „Daca ati vrut paranghelie pana acum, acum platiti nota”

TRIMITE PRIETENILOR

„Eu zic sa va obisnuiti cu totii cu gandul ca in curand mastile vor fi obligatorii pe strazi si ca se va lucra de acasa. Si ca restaurantele nu se vor mai deschide inainte de vaccin”, atrage atentia Caramitru.

„Vad un delugiu de tampenii azi legate de c0vid. Nivelul de intelegere in tara asta – chiar la cei educati pe care ii urmaresc – este atat de jos incat nu trebuie sa ne miram ca suntem o tara saraca si vai de mama ei.

Suntem asa pentru ca suntem de fapt – ca natie – extrem de prosti.

Bai, ce e greu de inteles? Cat de greu e?

– nu mai e loc in nici un spital, se m0are pe capete si in curand ajungem pe la 150 de m0rti pe zi. Nici medicamente nu mai avem. Doctori de unde – ciuciu. In Bucuresti sunt mai multe cazuri pe zi decat la varf in Aprilie pentru toata tara. E colaps imbecililor

– Virusul se transmite in spatii interioare. Ca ramane in aer ba prostilor – fix ca fumul de la tigara. Daca esti afara il ia vantul, se duce in sus. In interior se duce peste tot si il respiri da? E usor de inteles?

– 50% din cazurile din SUA (care fac studii ca lumea nu ca la noi) vin de la oameni care au fost la restaurante in interior recent. Date CDC, oficiale

– Paris. Madrid si inca nu stiu cate orase au inchis mai dur decat la noi. Asta e.

Pana una alta – biserica face criza ca nu pot pupa unii un cadavru ca sa faca bani din asta. Horeca in loc sa faca criza sa obtina ajutoare in bani de la guvern si sa vina cu propuneri in sensul asta vor sa fie totul deschis sa se m0ara cat mai vartos. Guvernul nu stie sa explice nimic de mai rau ii confuzeaza pe aia fara creier. Pacanelele raman deschise.

Eu zic sa va obisnuiti cu totii cu gandul ca in curand mastile vor fi obligatorii pe strazi si ca se va lucra de acasa. Si ca restaurantele nu se vor mai deschide inainte de vaccin. E groaznic dar asta e. Daca ati vrut paranghelie pana acum, nu ati vrut sa purtati masca peste tot, acum platiti nota. Ghinion”, a scris Caramitru pe Facebook.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.