Bărbat din Constanța, prins de poliție când își ducea tatăl mort într-un cărucior, pentru a-l îngropa la cimitir

TRIMITE PRIETENILOR

Polițiștii constănțeni au descoperit marți dimineață, în urma unei sesizări, un bărbat care își ducea tatăl mort, într-un vehicul improvizat dintr-un cărucior și un tomberon, pentru a-l îngropa la cimitir. Bărbatul a fost internat la un spital de psihiatrie.

Polițiștii din orașul Murfatlar au fost sesizați marți dimineață, la ora 6.10, că un bărbat de 44 de ani ar transporta la cimitir, cu ajutorul unui căruț metalic, cadavrul tatălui său, cu intenția de a-l îngropa, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Bărbatul a fost surprins de o cameră supraveghere video din localitate. În imagini se vede că el a trebuit să improvizeze un vehicul, dintr-un cărucior pe două roți, în care și-a depus tatăl. Căruciorul a fost atașat de un tomberon de gunoi tot cu două roți, pentru a-l putea transporta.

Deplasați la fața locului, polițiștii l-au identificat pe bărbatul în cauză, care a fost dus la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, unde a rămas internat.

Poliția a deschis un dosar de cercetare penală, pentru săvârșirea infracțiunii de profanare de cadavre sau morminte.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.