Bărbat înjunghiat, după ce şi-a acuzat nevasta că nu ştie să facă sarmale

TRIMITE PRIETENILOR

O ceartă între doi soţi, izbucnită în Sâmbăta Patimilor, s-a terminat la spital pentru bărbat. Femeia, în vârstă de 55 de ani, din Albeşti, județul Botoșani, le-a spus cadrelor medicale că bărbatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, i-ar fi reproşat că nu ştie să învelească sarmalele.

În acel moment, femeia nu s-a mai putut controla şi a pus mâna pe un cuţit, pe care l-a înfipt în abdomenul partenerului său. Ulterior între cei doi a izbucnit un scandal monstru, pe care fiul, în vârstă de 33 de ani, a încercat să îl aplaneze. Văzând că sângerează puternic, bărbatul rănit a sunat la 112 pentru a cere ajutor. La faţa locului a fost trimisă o ambulanţă, iar cadrele medicale l-au transportat la spital, acesta fiind dus direct pe masa de operaţie, scrie monitorulbt.ro.

Cu toate că bărbatul le-a spus  cadrelor medicale că s-a tăiat într-o tablă, mdeciul care l-a operat a suspectat că la mijloc ar fi vorba de o agresiune. „Pacientul a suferit o plagă profundă, nepenetrantă, adică nu au fost atinse organe vitale, la nivelul peretelui abdominal stâng. Declarativ într-o bucată de tablă, dar anii de experienţă indicau mai degrabă o plagă înjunghiată. Profunzimea şi mecanismul de producere indicau asta”, a precizat medicul primar chirurg Iulian Preda, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani. Presupunerile acestuia au fost confirmate de poliţişti. Ulterior la Urgenţe au ajuns şi soţia şi fiul bărbatului, ambii cu agitaţie psihomotorie şi agresivi.

Oamenii legii au stabilit că femeia şi-a înjunghiat soţul cu un cuţit, aceasta recunoscându-şi fapta în cele din urmă. Cu toate acestea, trecutul celor doi soţi arată că femeia a ajuns de mai multe ori la spital în ultimii nouă ani, ca urmare a unor agresiuni fizice chiar din partea soțului. Aceasta a ajuns la spital cu diagnostice precum fracturi costale, traumatisme craniene, fractură de antebraţ şi chiar plagă înjunghiată abdominală. Anchetorii încă iau în calcul toate variantele şi urmează să-i audieze pe toţi cei implicaţi, aşteptând de asemenea şi concluziile medico-legale. Ulterior aceştia vor decide dacă femeia va fi acuzată sau nu de tentativă de omor.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.