Celentano din Las Fierbinţi, un nou monolog celebru: Intri în spital şi, dacă ai noroc să ieşi de acolo, eşti mai bolnav decât ai intrat

TRIMITE PRIETENILOR

Personajul Celentano, din Las Fierbinţi, interpretat de actorul Adrian Vâncică, a revenit luni seară cu un nou monolog de senzaţie care prezinţă situaţia din ţara noastră, potrivit informațiilor furnizate de Adevărul.ro.

Beţivul satului din serialul Las Fierbinţi ne oferă încă o lecţie despre omenie şi lucrurile anormale care se întâmplă în ţara noastră.

“Cui mama dracu’ îi mai arde de poezie, doamnă? Dumneavoastră nu vedeţi cum trăim noi? Într-un banc de-ala sec care nu-l înţelege nimeni.

Un peşte mergea pe un drum. Asta-i România. Îl intreb: «ce caută mă, peştele ăla pe drum?» E normal? Nu e normal, peştele trebuie să stea în apă. Dar a ajuns peştele ăla acolo că l-a pus mă-sa, l-a pus ta-su, un senator, un deputat, pe pile. Şi el când s-a vazut acolo ce face?

Nimic, încearcă să meargă pe bicicletă, ca să fie el mai cu moţ. Nu mai e nimic normal. Te uiţi în stânga, în dreapta. Anapoda ai şcoala. Copiii, îi învaţă în şcoală, tango. Termină şcoala, dă copilul de viaţă, supriză! În viaţă se joacă căluşarul. Ştiţi? Nu ştim. Păi de ce, mă?

Pentru că pe noi, în şcoală, ne-a învăţat tango. Păi hai, măi, să vă înveţe ce trebuie. Păi nu putem. Păi de ce? Pentru că aşa e sistemul. Aşa e sistemul? Sistemul ăsta pe mine mă zăpăceşte de cap, că nu înţeleg.

Intri în spital şi, dacă ai noroc să ieşi de acolo, eşti mai bolnav decât ai intrat. Te duci în alt spital să te tratezi de ce ai luat din primul, după aia în al treilea din al doilea şi tot aşa până când ajungi să te tratezi cu pământ la cimitir”.

Continuarea, în clipul de mai jos. Monologul lui Vâncică începe cu minutul 4

YouTube player

TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.