Cum îi terorizau Duduienii pe maneliștii Salam, Guță, Nămol, Leo de la Kuweit, Bujilă

TRIMITE PRIETENILOR

Anaser Duduianu, Seif, Denom, Aramis și alți câțiva membri ai clanului Duduianu i-au tălhărit și șantajat pe cei mai cunoscuți maneliști din România. Mărturiile maneliștilor continuă să apară în timp ce aproape tot clanul Duduianu e trimis în judecată.

Florin Duduianu zis Anaser, Nicolae Constantin zis Aramis, Ştefan Duduianu zis Lindon, Sofian Văduva zis Denom, Miltiade Văduva zis Seif, Nicolae Mihai Venţer, Marius Cristian Radu, Mihai Cristian Olaru,  Cristian Bolcoş, Sebastian Mario Radu, Ionuţ Văduva, Ion Corporan au fost trimişi în judecată pentru şantaj şi tâlhărie, după ce au fost acuzaţi de procurori că au cerut sume mari de bani, care ajungeau până la 100.000 de euro, de la crema maneliștilor din România.

Anaser către Bujilă: Faci greșeli mari, să moară Natașa mea!

Anaser Duduianu este fugit în Anglia, acolo unde nu pare a fi deranjat de autorități. Iată însă pentru ce este căutat:

„(…)  ANASER: Ce faci, domnu Bujilă?

BUJILĂ: Ce să fac, mă? Ce faci?

ANASER: Am o lună jumate aproape de…

BUJILĂ: De când aștept, să moară băiatul meu, știi de când aștept? Dar voiam să mă suni!

ANASER: Aaa, trebuia să te sun eu!… Bine, șefule, scuze că nu te-am sunat! Am greșit, am greșit…

BUJILĂ: Vii după mine?

ANASER: Băi, am greșit! Nu mi-am dat seama…

BUJILĂ: Lasă-mă, mă! Vii după mine aicea la Oru?… Mă auzi?

ANASER: Faci greșeli mari, să moară Natașa mea! / (…)”, au discutat cei doi potrivit datelor din dosarul trimis în judecată.

După câteva zile, cei doi s-au întâlnit la un restaurant din București, iar Anaser i-a cerut manelistului o sumă mare de bani. Lucrurile au degenerat iar Aramis a sărit cu cuțitul la manelist. Bujilă a sunat la 112 și a reclamat că a fost atacat.

Aramis: Îi tai limba lu` Salam, să ajung mort la copiii mei

În interceptările făcute într-o benzinărie, Aramis Duduianu i se plânge lui Ioniță Marius, zis „Grasul”, căruia îi cere să se ducă la Salam și să-i aducă banii.

ARAMIS: (neinteligibil) (min. 42:57) Grasule! Ca să (neinteligibil) SALAM (neinteligibil) să nu mai cânte în viața lui…, un singur lucru (neinteligibil), să-mi aducă banii mei…, să-mi aducă banii, și n-are nimenea (neinteligibil). Să-mi aducă o sută de mii de euro! (neinteligibil) Dacă nu, să moară băieții mei, nu va mai cânta nici afară, nici aici (neinteligibil) nici în America, și în toată Europa (neinteligibil).

Să moară Narcis (neinteligibil), dacă nu mori și tu și toți lăutarii. Mori tu, te-arunc eu pe dreapta (neinteligibil). Îi tai limba lu` Salam, să ajung mort la copiii mei …(neinteligibil)”

GRASU :  (neinteligibil)  Ai nervi acum, nu mai… (neinteligibil)

ARAMIS: Să moară copiii mei… Băi, Grasule, (neinteligibil), băi Grasule, băi Grasule,  știi c-au sărit 50 de inși pe mine la botezul ăla (NOTA RED. – o petrecere între interlopi la localul Le Blanc din sectorul 6, din 22 iunie 2020), la petrecerea aia… e rușinea lor!… (neinteligibil) Să mă fac ca ochelarii ăștia, Grasule, pe capul meu și la copiii mei dacă n-am vrut să (neinteligibil)… dacă n-am filtru peste mascați și de poliție acolo! …(…)

ARAMIS: Da. (neinteligibil) Clanul Duduieni cu Vasiloi, c-a intrat băiatul lui Cristofor… băiatul lu` Cristofor, peste ei, că a primit câțiva pumni, va… nu va ieși frumos, va ieși război… (neinteligibil)… c-a vorbit cu ministrul de externe… Să moară copiii mei, de nu s-a dat alarmă de gradul zero! Pe copiii mei, alarmă de gradu zero!… (neinteligibil)”, se arată în interceptările din dosar.

“Persoana vătămată, Stoian Florin zis Florin Salam a precizat că în perioada 2015-2020 folosindu-se de renumele pe care îl au în lumea interlopă, fiind cunoscute persoane violente, numiții Duduianu Florin și Constantin Nicolae, cei doi fiind frați, l-au obligat pe acesta să cânte gratis la diverse evenimente organizate de ei sau de către alte persoane iar banii ce reveneau de drept artistului fiind însușiți de cei doi”, se arată în dosar.

Alex Puștiu, supărat și el pe viață

Alex Puștiu, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România, care a lansat recent o piesă cu Alex Velea, este ultimul care s-a hotărât să îi pună la punct pe cei care l-au agresat și au încercat, prin toate mijloacele, să îl intimideze. Așa că, într-una dintre zilele trecute, Alex Puștiu a apelat la Poliție pentru a-și face dreptate.

Doar că nu s-a mulțumit cu atât ci, pentru a se răzbuna pe agresorii lui, le-a transmis un mesaj video, șters între timp de pe Internet, dar care a ajuns în mâinile reporterilor playtech.ro, și care dezvăluie, în fapt, dedesubturile lumii manelelor, controlată strict de unii interlopi.

Adu-mi 10.000 ca să-mi retrag plângerea

”Am dat declarație, nu am ce să fac. Adu-mi tu 10.000 (probabil euro, n. red.) ca să îmi retrag plângerea de violare de domiciliu și de taxă de protecție. Te pup și te… Nu te mai pup, de fapt, adu-mi banii să tac din gură, hai, să îmi retrag plângerea. Dacă nu, te bag la pușcărie1 Ia uite ”, este mesajul pe care Alex Puștiu l-a făcut public, conform playtech.ro

Interesant este că, la scurt timp după ce mesajul video al manelistului a ajuns public, a și dispărut, semn că, de fapt, Alex Puștiu și agresorii săi s-au înțeles.

Sursa: NewsWeek.RO


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.