Diana Șoșoacă: ”Pentru toți deștepții: Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID! Se vindecase la două săptămâni după internare”

TRIMITE PRIETENILOR

Bogdan Stanoevici a plecat dintre noi azi, din cauza coronavirusului. Bărbatul era infectat încă din luna decembrie, iar starea lui s-a agravat pe parcurs, din ce în ce mai mult. Medicii sperau că îl vor vindeca, însă lucrurile au mers din rău în mai rău. După decesul lui apar și acuzații din parte apropiaților. Diana Șoșoacă susține că Bogdan nu ar fi murit din cauza virusului și acuză medicii.

Diana Șoșoacă își plânge prietenul

Diana Șoșoacă susține că Bogdan Stanoevici nu a murit din cauza coronavirusului, pentru că s-ar fi vindecat după două săptămâni de la internare. Ea acuză că problema fatală ar fi fost infecția nosocomială pe care a contractat-o din spital, precum și alte probleme care nu i-ar fi fost tratate.

”Pentru toți deștepții din media: Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID! Se vindecase la două săptămâni după internare. Bogdan avea afecțiuni de o viață care nu i-au fost tratate.

La 62 de ani, arăta ca la 45. M-a rugat să lupt până la capăt și să nu mă las… Aviz amatorilor și criminalilor din sistem! Nu ne puteți omorî pe toți!”, scrie Diana Șoșoacă pe Facebook.

Nu este prima dată când Diana Șoșoacă face astfel de acuzații. Ea a precizat și pe 21 decembrie că prietenul ei a contractat infecția respectivă și acuza că mor prea mulți oameni în spitale, din cauza condițiilor de acolo. Tot ea a precizat și că fiul acestuia s-a întors din Franța pentru a-i fi alături tatălui zău.

„Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Bogdan Stanoevici, se află în comă de aseară. A luat o infecţie nosocomială… Copilul lui a venit deja din Franţa. Deja mor prea mulţi oameni în spitale, prea mulţi oameni sunt în comă şi nu ar trebui să fie”, spunea Șoșoacă.

Menționăm că infecția la care face referire senatoarea AUR nu a fost niciodată confirmată de medici. Medicii ar fi declarat că starea de sănătate a bărbatului era una extrem de gravă încă de când ar fi ajuns la spital. Plămânii bărbatului ar fi devenit aproape nefuncționali, după ce coronavirusul i-ar fi afectat extrem de tare.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.