Din păcate vești triste. Andreea Podărescu este distrusă! Mesaj disperat de la terapie intensivă unde are internat copilul

TRIMITE PRIETENILOR

Andreea Podărescu a ajuns cunoscută datorită chipului său de păpușă și a formelor fără cusur. Din păcate, se pare că pe partea sentimentală deși mulți au vrut-o…puțini au reușit să o respecte atât de mult încât să și rămână lângă ea. Viața sa dificilă a început odată cu bărbatul care a devenit rapid tatăl primului său copil. Scandalul dintre cei doi părinți a început în momentul în care bruneta a decis să pună punct relației, dându-și seama că tatăl fiului ei nu este cel mai potrivit pentru a le rămâne alături o viață.

Din păcate, episodele violente au apărut imediat după afirmațiile care l-au deranjat pe partener. Andreea a reușit să se distanțeze de el, iar ulterior i-a cerut acestuia să suporte o parte din cheltuielile cu privire la creșterea și educația micuțului în conformitate cu legea.

Andreea Podărescu trece prin momente cumplite, după ce fiul ei a ajuns la terapie intensivă. Micuțul s-a simțit foarte rău iar mama lui l-a dus la spital.Ultimul mesaj postat de model pe contul ei de socializare i-a speriat de-a dreptul pe prietenii acesteia.

”Doamne… dă-mi mie toată durerea lui! Ia-mă, Doamne, la tine, numai lasă-mi copilul sănătos și în viață!

E copilul meu, DOAMNE! Și îl iubesc cu toată ființa mea și m-am rugat mult la tine ca să mi-l trimiți în viața mea! E un copil care a crescut doar cu mămica lui și o iubește prea mult ca să ne despărți vreodată !

M-am luptat ca o fiară pentru el cu toată lumea… Doamne, nu mi-l lua! Urlu, Doamne, la tine, sfâșiată de durere, și cu inima aproape moartă!”, a scris Andreea Podărescu pe contul ei de socializa


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.