Directoarea unui liceu din Buzau a fost prinsă la furat în Penny?!

TRIMITE PRIETENILOR

Gest șocant și incalificabil al unei Directoare de Liceu și consilieră locală PNL. Zvonul s-a dus repede în localitate, iar mai mulți colegi îi cer demisia doamnei directoare adjuncte, Mustață Relly.

Locuitorii Orașului Pătârlagele de pe Valea Buzăului sunt de-a dreptul șocați după ce au aflat de gestul directoarei adjuncte a Liceului Tehnologic Pătârlagele și tot odată a consilierului local PNL, după ce a a furat produse din supermarketul Penny din Pătârlagele.

Concret, respectiva persoană era urmărită de mai mult timp, spun sursele noastre, însă joi, angajații magazinului nu au mai trecut cu vederea și au sunat la poliție. Ajunși la fața locului, aceștia au constatat personal fapta de furt și cel mai probabil va fi întocmit un dosar penal în acest sens.

A primit interdicție în magazinul Penny

O primă măsură a luat și conducerea magazinului asupra directoarei adjuncte, Mustață Relly, a Liceului Pătârlagele, punându-i interdicție de a mai intra în magazin.
În acest sens, acum, părinții, colegi profesori și alte persoane din localitatea Pătârlagele, așteaptă demisia de onoare a directoarei adjuncte, atât din Consiliul Local, cu atât mai mult cât și din funcția de director, gestul fiind de neacceptat unui cadru didactic care a făcut de rușine învățământul buzoian. Vom urmări cazul și vă vom ține la curent.

Până la această oră, directoarea adjunctă nu ne-a oferit niciun punct de vedere oficialRămâne de văzut ce punct de vedere va avea și aceasta.

,,Va scriu legat de articolul despre „directoarea liceului din Pătârlagele”. Pentru comunitatea locală și mai ales pentru onoarea Liceului Teoretic Radu Vlădescu care este unul din cele mai bune licee din judetul Buzău, faceți acolo specificarea că este vorba despre Liceul Tehnologic Pătârlagele. La Pătârlagele sunt doua licee, unul foarte bune și al doilea, in cauză, cel Tehnologic care face obiectul articolului care NU are performante ridicate. Este păcat sa se facă așa confuzie”, ne-a scris un cititor.

Update 11:45: Directoarea adjunctă a oferit un punct de vedere pentru cotidianul Opinia.

„O neatenție a mea, un eveniment nefericit. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva!”, a declarat aceasta.

Sursa: Stiridinsursebuzau.ro


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.