Dupa ce a uimit lumea prevestind pandemia, Bill Gates da acum o alta lovitura

TRIMITE PRIETENILOR

Bill Gates, a patra cea mai bogata persoana din lume si un tocilar auto-descris, cunoscut pentru abilitatile sale de programare, mai degraba decat, detine 98.000 de hectare de teren agricol( circa 242.000 de acri) si 11.000 de hectare de teren din alte categorii de folosinta, suficient pentru a-l face cel mai mare proprietar privat de terenuri agricole din America.

Miliardarul a achizitionat terenuri agricole in locuri precum Florida si Washington. The Land Report a dezvaluit ca Gates, care are o valoare neta de aproape 121 miliarde de dolari conform Forbes , a cumparat terenuri agricole in 18 state. Cele mai mari suprafete ale sale se afla in Louisiana (69.071 acri), Arkansas (47.927 acri) si Nebraska (20.588 acri). In plus, el are o participatie de 25.750 de acri de teren tranzitoriu de pe partea de vest a orasului Phoenix, Arizona, care se dezvolta ca o noua suburbie.

Fundatia Bill si Melinda Gates este cea mai mare organizatie de caritate privata din lume.

Fundatia a donat milioane de dolari subventii pentru promovarea agriculturii in Asia de Sud si Africa subsahariana si a lansat Gates Ag One fara scop lucrativ in 2020 pentru a „accelera eforturile de a oferi fermierilor mici din tarile in curs de dezvoltare, acces la instrumentele si inovatiile de care au nevoie pentru a imbunatati durabil productivitatea culturilor si a se adapta la efectele schimbarilor climatice. ”

La inceputul anului 2008, Fundatia Bill si Melinda Gates a oferit subventii de 306 milioane dolari pentru a stimula agricultura in Africa subsahariana si Asia de Sud.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.