ELENA LASCONI REVOLTATA DE CE A GASIT IN PRIMARIA PSD-ISTA: „SUNT O GRAMADA DE FINI, DE CUSCRI. AU FOST ANGAJARI PE BAZA DE PLICULET SI NEPOTISME”

TRIMITE PRIETENILOR

Noul primar ales al orasului Campulung Muscel, Elena Lasconi, a explicat, la Digi24, cum vede administratia locala si ce doreste sa schimbe in cadrul Primariei. Ea spune ca au fost facute angajari “pe baza de pliculet, nepotisme”. „Sunt o gramada de fini, de cuscri si se mostenesc functiile”, a afirmat ea. Ilie Bolojan, actual primar al orasului Oradea si noul presedinte ales al Consiliului Judetean Bihor, a sfatuit-o pe sa-si administreze cu atentie veniturile si bugetul, astfel incat sa poata face investitii. Noul edil ales din Campulung Muscel spune ca Primaria pe care o va conduce are un buget de 20 de milioane de euro, din care 14 milioane de euro se duc pe salariile angajatilor, Bolojan replicand ca acest buget de salarii este mai mare decat cel al Primariei Oradea, care are un numar mai mare de locuitori, 200.000.

”Angajatii primariei ar trebui sa-i astepte pe oameni cu zambetul pe buze, ca sa nu mai spun ca toti cei care lucreaza in primarie ar trebui sa fie niste oameni profesionisti, nu asa cum s-a intamplat pana acum, angajari facute pe baza de pliculet, nepotisme, sunt o gramada de fini, de cuscrii si se mostenesc functiile din Primaria din Campulung. Daca iese cineva la pensie, vezi ca trebuie sa vina fiul sau nepotul, sau finul. Lucrurile astea trebuie sa se schimbe. Cei care sunt de buna-credinta vor gasi in mine un partener”, a declarat Lasconi la Digi24, citata de news.ro.

Ilie Bolojan, fost primar al Oradei, ales acum presedinte al Consiliului judetean Bihor si in al carui mandat orasul s-a schimbat in mod spectaculos, i-a transmis ca daca orasul nu are venituri, atunci nu este usor sa schimbi total fata unui oras.

La remarca Elenei Lasconi potrivit careia Primaria pe care tocmai a castigat-o are un buget de vreo 20 de milioane de euro, din care 14 milioane se duc pe salarii, ramanand practic 6 milioane de euro”, Ilie Bolojan, presedinte ales al CJ Bihor, a remarcat: “Aveti un buget de salarii mai mare decat Primaria Oradea. Iar Oradea are 200.000 de locuitori”.

Conform recenzamantului din 2011, populatia municipiului Campulung Muscel se ridica la 31.767 de locuitori.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.