Elena Lasconi rugata sa candideze la alegerile prezidentiale: “Mi-am dat seama ca n-au inteles nimic din ce vreau sa fac eu. Eu vreau sa fac gospodareala, aici la Campulung, pentru ca eu aici vreau sa traiesc”

TRIMITE PRIETENILOR

Elena Lasconi, noul primar din Campulung Muscel, anunta ca a primit miesaje prin care este rugata sa candideze la alegerile prezidentiale, insa ea promite ca nu pleaca nicaieri: „Eu vreau sa fac gospodareala, aici la Campulung, pentru ca eu aici vreau sa traiesc”.

“Am foarte multe mesaje in care oamenii ma roaga sa candidez la Prezidentiale sau la Parlamentare, dar au fost si propuneri de la politicieni sa intru in cursa pentru Parlamentare si mi-am dat seama ca n-au inteles nimic din ce vreau sa fac eu.

Eu vreau sa fac gospodareala, aici la Campulung, pentru ca eu aici vreau sa traiesc. (…) In doua mandate se vor vedea schimbari majore in Campulung. Viziunea mea este ca lucrurile vor inflori in al doilea mandat, sunt realista. Banii europeni intra mai greu in cont. Ii accesezi si in cel mai fericit caz te apuci de lucru in al treilea an”, a declarat Lasconi intr-un interviu pentru Pagina de Media.

Ea a relatat si cu ce s-a confruntat din partea PSD in timpul campaniei electorale.

„Am auzit minciuni despre mine, fabricate, pe care nu mi le puteam imagina vreodata. Au facut sondaje mincinoase care ma scoteau pe locul trei. Cel mai greu a fost cand am primit atacuri urate din partea vechii clase politice. Ei folosesc trei instrumente odioase: frica, minciuna si intimidarea. Intimidarea a venit prin 100 de conturi false, pe Facebook, sau prin mesaje venite pe Whatsapp de pe o cartela oarecare.

Au venit multe intimidari la adresa colegilor mei si la adresa unor oameni din Campulung, angajati la stat, care erau foarte activi pe pagina mea de Facebook. Erau amenintati ca vor fi dati afara daca nu isi sterg mesajele de pe pagina mea. Mi se pare cea mai cumplita forma de coruptie pentru ca atinge izvorul democratiei: libertatea de a alege.

Au platit oameni, specialisti in comunicare, care i-au invatat sa minta cu nerusinare”, a mai relatat Lasconi.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.