Eugenia Șerban după ce a învins două forme de cancer. Actrița și-a vopsit părul albastru

TRIMITE PRIETENILOR

Eugenia Serban, indragita actrita, a invins cancerul la varsta de 51 de ani. Actrita a fost diagnosticata cu doua forme de

cancer (ginecologic si la san). Acest lucru s-a intamplat intr-un singur an. Cu toate acestea a reusit sa invinga cancerul!

Acum, Eugenia Serban se reface treptat, dupa ce a trecut de cel mai greu obstacol din viata sa. Actrita a implinit 51 de ani chiar luna aceasta.

Varsta de 51 de ani i-a adus aproape pe toti oamenii dragi eu pentru a sarbatori asa cum se cuvine o zi atat de importanta.

”M-ar fi doborat psihic daca as fi spus atunci in perioada aia ca am cancer (cand a aflat n.r) Iti dai seama cum apaream in toate ziarele.

Nu as fi rezistat si nu as fi putut sa inving boala. Acum sunt bine, este ziua mea si deja e pelerinaj la mine acasa.

Vin prietenii de trei zile sa ma sarbatoreasca. Am gatit non-stop”, a declarat Eugenia.

Cum se simte Eugenia Serban.

“Ma simt foarte bine, sunt OK si sper sa fiu bine in continuare. Imi lipseste insa scena. Trebuie sa merg la controale din sase in sase luni

si sa iau pastile vreo cinci ani de acum incolo. In perioada asta am stat in casa, ii gatesc baiatului meu o data pe saptamana.

Este in tara, sta cu iubita lui, ne vedem des acum. La inceputul pandemiei a fost mai greu, lui ii era foarte frica. Venea la mine echipat,

cu masca, cu manusi, avea saracul rani pe maini de la atata dezinfectat. Nu ma lasa sa ies pe strada fara masca.”


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.