Experienta unui fost primar, nu dăunează! Iohannis anunta ca se implica in administrarea Capitalei. S-a oferit sa il ajute pe Nicusor Dan

TRIMITE PRIETENILOR

Noul primar al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat duminica seara ca a fost sunat de presedintele Iohannis pentru a-l felicita si acesta s-a oferit sa il ajute in administrarea Bucurestiului.

„Presedintele m-a sunat ca sa ma felicite pentru rezultatul pe care l-am avut. Stiti ca presedintele a fost un primar de succes si m-a asigurat ca pot sa apelez la aceasta expertiza. Sa ma consult cu domnia sa pe orice chestiune care tine de acest oras, Deci in discutia pe care am avut-o initial, am trecut in revista cumva proiectele pe care le propun pentru Bucuresti, am vorbit foarte mult despre colaborarea cu Guvernul, care e absolut necesara si despre fonduri europene, in acea vizita la Cotroceni, de la care m-au pozat si colegii dumneavoastra cand am iesit. Si dupa alegeri a fost acest apel de felicitare si de posibilitatea apelarii la aceasta expertiza”, a afirmat Nicusor Dan duminica seara la Romania TV.

Prezent in aceeasi emisiune, premierul Ludovic Orban a spus ca seful statului a fost „campion in dezvoltarea locala”.

„Domnul Iohannis a fost un campion in dezvoltarea locala si sa ne aducem aminte ca a preluat Sibiul intr-o stare de declin si l-a adus la stadiul de oras absolut superb acum”, a explicat Orban.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.