„Fetița mea… diagnostice greșite…” – Trupul neînsuflețit al Mihaelei, o tânără care era studentă la Medicină, a fost deshumat la cererea familiei. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu tânăra

TRIMITE PRIETENILOR

„Fetița mea… diagnostice greșite…”

Mihaela avea doar 21 de ani și a murit fulgerător la două săptămâni după ce medicii ar fi diagnosticat-o greșit- nu o dată, ci de două ori, acuză famila.

Durerile de spate nu erau însă de la lombosciatică, așa cum ar fi crezut neurochirurgul care ar fi consultat-o superficial, ci de la un abces perianal. La câteva zile după ce a fost trimisă acasă cu tratament pentru altă boală, fata a aflat de una singură de ce se suferă și le-a mărturist asistentelor, în ultimul ceas:

Carmen Anghele, mama studentei: „Fetița mea… diagnostice greșite…”

Procurorii au cerut o nouă autopsie

Acum, mama Mihaelei spune că autopsia a fost făcută pe repede înainte și că pe fiica ei ar fi ucis-o nu doar icompetența cadrelor medicale, ci și infecțiile nosocomiale. Convinsă că fiica ei a murit cu zile, femeia a depus plângere la poliție. La 7 zile de la înmormântare, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați au decis să ceară o nouă autopsie așa că au deshumat trupul neînsuflețit al Mihaelei.

Carmen Anghele, mama studentei: „M-am gândit că o să se supere fetița mea, dar poate pentru dreptate, mă iartă.”  

Într-un alt caz, aceiași anchetatori au dispus dezgroparea unui alt bărbat, care ar fi murit în condiții similare, din pricina unei presupuse neglijențe a cadrelor medicale:

Marcel Codiță, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galați: „S-a dispus deshumarea acestora pentru a se stabili cauza exactă a morții.”

Rezultatul îl vom afla în perioada imediat următoare.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.