Fiul lui Vanghelie se scalda in lux! Plicitsit de Oxford sa mutat in Boston. Banii „de buzunar” ai acestuia, aproximativ 100.000 de dolari anual.

TRIMITE PRIETENILOR

Alexandru Vanghelie a dat o petrecere de pomină in 2020 într-un club de fițe din Mamaia cu ocazia zilei sale de naștere, dar și cea a numelui. Sărbătoritul a comandat pentru invitații săi un trenuleț de Dom Perignon, iar nota de plată a fost una exorbitantă.

Fiul lui Vanghelie, Alexandru, își bate joc de bani. Nota de plată într-un club, cât două apartamente în București

La petrecerea organizată în plină pandemie au participat zeci de persoane.

Un prieten s-a fotografiat alături de fiul lui Vanghelie în clubul Nuba și a postat urări pe contul de Facebook al acestuia.

Băiatul lui Marian Vanghelie e cunoscut pentru apetența sa pentru lux. Presa a scris în repetate rânduri despre petrecerile lui fastuoase, dar și despre faptul că a stat într-un apartament cu o chirie exorbitantă în timpul studiilor universitare din America.

Alexandru Vanghelie Jr. a studiat la renumitul liceu de fiţe din Capitală, „Jean Monnet“, unde alături de el au fost şi alţi copii de politicieni sau afacerişti. În august 2012, cu două luni înainte să plece să înceapă facultatea, fiul primarului sectorului 5 a sărbătorit împlinirea celor 18 ani, iar petrecerea una cu fast. Atunci, Vanghelie s-a întrecut pe el şi i-a făcut cadou fiului său o maşină de lux în valoare de 30 de mii de euro.

Aşadar, după vacanţă, tânărul nu a vrut să urmeze cursurile unei universităţi din Capitală, ci a preferat să plece peste hotare. Iniţial, acesta a fost înscris la Sedbergh School, unul dintre cele mai prestigioase colegii din Marea Britanie, unde anual, tatăl său scotea din buzunar 15.000 de lire sterline.

Din păcate, beizadeaua s-a plictisit la acea şcoală şi şi-a rugat părinţii să facă tot posibilul să-l mute de acolo. Astfel, în 2013, Alexandru Vanghelie Jr. s-a mutat la Universitatea Oxford, dar nici acolo nu a rămas pentru mult timp.

În prezent, acesta studiază la Suffolk University din Boston, unde anual plăteşte 50.000 de dolari doar pentru studii. Acesta locuieşte într-un hotel de lux, unde lunar scoate din buzunar 4.000 de dolari pe lună.

Prin urmare, Marian Vanghelie cheltuie cu fiul său, fără banii „de buzunar” ai acestuia, aproximativ 100.000 de dolari anual.

Învaţă la cele mai prestigioase universităţi, dar are probleme cu limba română

Alexandru Vanghelie Jr. a scris la un moment dat pe Facebook : “Ca să o spun şi pe asta, dragele mele, degeaba vă asteptaţi prinţul dacă între timp vi-o trageţi cu tot regatul . . . ;)”.

Vanghelie a scris “vi-o trageţi” în loc de “v-o trageţi”.

În România ascultă manele

Când revine pe meleagurile mioritice, fiul primarului de la Sectorul 5 ascultă manele preferă manelele. El a fost fotografiat de paparazzii Cancan.ro la orelele dimineții, într-un local de gen, unde arunca cu bani pe dedicații . La capitolul cuceriri, Vanghelie Jr. se poate lăuda cu Alexandra Mateuț, după ce aceasta s-a despărțit de Borcea junior.


TRIMITE PRIETENILOR
creditprime.ro

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.