FLORIN PASTRAMĂ, NEMULȚUMIT DE ULTIMA INTERVENȚIE ESTITICĂ BIFATĂ DE VEDETĂ! ”NU AVEA NIMIC, AVEA O BUZĂ UMFLATĂ!

TRIMITE PRIETENILOR

Bigitte este o împătimită a operațiilor estetice și ori de câte ori simte nevoia nu ezită să calce pragul medicului estetician.

Asta deși de-a lungul timpului fizionomia ei a suferit multe transformări și nu de fiecare dată oamenii care o urmăresc au fost de acord cu ea. 

Soția lui Florin Pastramă are la activ peste 20 de operații estetice, dar nu se oprește. Vrea cu orice preț să scape de orice complex și să fie ca scoasă din cutie la fiecare apariție.

Drept urmare, Brigitte a mers însoțită de soțul ei la medicul estetician. Și-a făcut o nouă intervenție la buze ceea ce a presupus ridicarea buzei superioare pentru un aspect diferit.

‘Să nu te sperii de mine, pentru că sunt foarte umflată acum. Nu acesta e rezultatul. Să nu te sperii, te rog. Florin al meu când m-a văzut…

nici să se bucure, nici să plângă. Sunt foarte umflată, pentru că sunt tăiată și a fost scoasă bucata aia’, i-a spus Brigitte soțului ei imediat ce a ieșit din operație.

Reacția lui Florin Pastramă după ce a văzut-o nu a fost cea la care s-ar fi așteptat.

‘Sunt mai mari decât înainte. Ai zis că le faci mai mici. (…) Cu fire, vânătă. Brigitte nu avea nimic, avea o buză umflată’, a spus bărbatul.

Fiul lui Brigitte, reacție neașteptată: „Mamă, dar de ce?”

Nici Robert, fiul vedetei,  nu a fost prea încântat de noua intervenție la care a apelat mama lui. ‘Mama, dar de ce?!’, a fost reacția lui Robert Sfăt. ‘Mi-am micșorat distanța dintre buze și nas.

Buzele vor fi mai frumoase și mai cărnoase. O mi se vadă și mie dinții când râd.’, a spus Brigitte Pastramă.

Brigitte, reacții acide după ce a fost acuzată că nu mai seamănă cu ea

În vârstă de 43 de ani, Brigitte Pastramă se numără printre vedetele de la noi care au cele mai multe operații estetice. Din acest motiv, ea a fost de multe ori pusă la zid și este de părere că intervențiile medicilor estetieni

dar și timpul, dușmanul cel mai aprig al oricărei femei, nu i-au modificat prea mult chipul. Astfel, ea a publicat un colaj în care apar două fotografii, realizate la o diferență de 26 de ani și a scris următorul mesaj: “Pe bune?

Voi toți ăștia care comentați că m-am transformat total, că m-am urâțit, ia să vedem dacă aveți tupeu să ziceți că sunt mari diferențele la mine nemachiată!”.

Nicoleta, una dintre prietenele virtuale, i-a lăsat un comentariu dur: “Ăsta este un nou mod de a zice «Crăciun fericit»? Uită-te în oglindă, de ce ne întrebi pe noi dacă ești frumoasă? Ahhh m-am prins, tu vrei să

auzi de la noi că ești frumoasă și neschimbată… frumusețea interioară contează, dar la felul cum te comporți și urli…. mă îndoiesc că ai așa ceva”.

Soția lui Florin Pastramă a taxat-o pentru că nu a folosit “Ziua Nașterii Domnului Iisus”, ci “Crăciunul”. scrie cancan.ro


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.