Florin Piersic, anunt dureros inainte de a implini 85 de ani “Scrisoare catre voi”

TRIMITE PRIETENILOR

Florin Piersic a transmis ca in acest an nu isi va sarbatori pe scena ziua de nastere, care este pe 27 ianuarie, deoarece este o situatie speciala, pandemia de coronavirus. Marele actor a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Iata textul integral:

“SCRISOARE CATRE VOI

Mai e putin si intram intr-o saptamana mare pentru mine, Florin. In cateva zile,implinesc marele 85. Voi stiti ca n-am avut niciodata retineri in a-mi spune varsta. Sunt actori si mai ales actrite care parca sunt nascuti pe 29 februarie, asa ca inainteaza in varsta o data la patru ani.

De fapt daca ma gandesc bine, acum fiecare an implinit e o victorie, mai ales daca este trait frumos, cu speranta, cu bucurie. O sa vedeti si voi cand veti ajunge aici, ceea ce va doresc din toata inima!

An de an, televiziunile, presa si mai ales voi, publicul m-ati sarbatorit, m-ati rasfatat, m-ati aplaudat, iar eu am primit o mare de flori, vorbe minunate si toata iubirea voastra, cu recunostiinta.

In teatru, indiferent ce se intampla in viata actorilor de pe scena, se spune: „Spectacolul trebuie sa continue”. Ei trebuie sa fie acolo, sa intre in pielea personajelor lor , sa va aduca un zambet in suflet, sau o lacrima in coltul ochiului. Anul asta, aveam in plan o altfel de intalnire, pentru ca stiti ca a devenit aproape o traditie sa imi petrec ziua de nastere pe scena, cu voi alaturi . M-am gandit mult la asta.

Si acum vine marele „Dar”. Copii, e prea multa tristete in lume. De curand mi-am pierdut un prieten de o viata, Rocco- Grigore Rusu, care a fost rapus de boala asta blestemata, iar o minunata partenera a mea, se zbate acum intre viata si moarte, din acelasi motiv. Va spun drept: mi se pare cam nepotrivit, sa ne tinem de sarbatoriri.

Si daca nu ne vom vedea fata in fata, fie pe scena, fie pe micul ecran, asta nu inseamna ca va iubesc mai putin.

Anul asta este anul Varsatorului, asa ca sunt convins ca ne asteapta lucruri minunate, numai sa trecem odata de perioada asta nefericita. VA ROG sa aveti grija de voi si de cei din jurul vostru. Fiti buni unii cu altii si la anul, facem o sarbatorire si pentru 85 si pentru 86 la un loc! E o promisiune!
Va pup cu dragoste!”, a scris maestrul pe Facebook.

AR PUTEA SĂ-ŢI PLACĂ

Mgid

TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.