Greșeala majoră din bucătărie! Alimentele care își pierd proprietățile după congelare. E otravă pentru sănătate

TRIMITE PRIETENILOR

Deși multe persoane obișnuiesc să păstreze mâncarea la congelator, acest lucru poate fi extrem de periculos pentru sănătate. Unele alimente nu trebuie niciodată congelate.

Greșeala majoră din bucătărie! Alimentele care își pierd proprietățile după congelare. E otravă pentru sănătate

Verifică toate sertarele din congelator și aruncă tot dacă ai congelat alimentele enumerate mai jos. Experții medicali ne avertizează că ne pot afecta sănătatea. Vezi lista cu alimentele care nu se congelează niciodată.

Din categoria alimentelor care se pot congela fac parte următoarele: Pâinea, care poate fi ținută la congelator până la o lună, cozonacul și prăjiturile fără creme sau glazuri, care pot fi ținute în congelator și șase luni.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.