Ilie Nastase a plecat dupa doua ore de la cununia Simonei Halep. Mergea grabit, iar sotia in spatele lui ..se indreptau spre masina, dar un detaliu a atras atentia tuturor. Ce tine in mana

TRIMITE PRIETENILOR

Ilie Năstase a fost unul din oaspeții de onoare de la nunta Simonei Halep. Jucătoarea de tenis s-a căsătorit cu Toni Iuruc, miercuri, 15 septembrie. 

Gestul lui Ilie Năstase la plecarea de la nunta Simonei Halep! Ce a făcut tenismenul în parcare

Nunta Simonei Halep a fost unul dintre cele mai mari evenimente din ultima perioadă. Aceasta a avut invitați de seamă, iar printre aceștia a fost și Ilie Năstase, alături de soția sa, Ioana.  Fostul mare sportiv a fost prezent câteva zeci de minute la petrecere, asta pentru că Ioana și-a serbat ziua de naștere în aceeași zi și aveau altă petrecere programatp. Pe seară, a preferat, însă, să se retragă, nu înainte să scoată banii din buzunar și să facă fericit un bărbat responsabil cu parcarea mașinilor din zona localului unde a avut loc evenimentul.

Ilie Năstase a optat să apară la nunta Simonei Halep îmbrăcat într-o uniformă albă, de general-maior cu două stele, în retragere. Așa cum era de așteptat a atras privirile tuturor și nu au fost puțini cei care l-au felicitat pentru ținută. Fostul lider ATP nu a zăbovit, însă, prea mult la marea petrecere, care a avut loc la clubul Fratelli din Mamaia. După ce i-a felicitat pe miri și s-a întreținut cu amicii, ex-sportivul a ales să se retragă, scrie cancan.ro.

Gestul lui Ilie Năstase la plecarea de la nunta Simonei Halep! Ce a făcut tenismenul în parcare

În apropierea localului, Ilie Năstase a fost darnic cu unul dintre angajați, demonstrând că este total adaptat la “ritualurile” din parcările Capitalei. Fără să stea pe gânduri, fostul mare sportiv a scos din buzunar o bancnotă de 50 de lei, pe care a oferit-o tânărului care a avut grijă de mașina lui. Totul sub atenta supraveghere a soției sale, Ioana, care se afla la doar câțiva metri de el. Parcagiul a fost super-mulțumit de ce a primit și i-a mulțumit lui Ilie Năstase pentru gest.

Ilie Năstase și-a recuperat permisul de conducere

Fostul tenismen este acum în culmea fericirii după ce a reintrat în aceste zile în posesia permisului de conducere. Acestuia i-a fost suspendat permisul auto pe o perioadă de trei ani, după ce a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice. Se pare că acum, fostul mare tenismen nu va mai fi nevoit să apeleze la nevastă sau să plătească șoferi pentru a se deplasa cu mașina. Rebelul sportiv a promis că nu va mai face nesăbuințe de acest gen în trafic.

”Sunt fericit! Mi-am luat permisul după trei ani! Acum pot să conduc. O să iau pe cineva când vreau să beau”, a anunțat Ilie Năstase, la Kanal D.

Pe 25 mai 2018, în jurul orei 4.45, pe Şoseaua Nordului, zona Ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere l-au oprit pentru control de rutină pe Ilie Năstase. Fostul tensimen era beat, a refuzat să sufle în fiolă și a devenit recalcitrant. I-a înjurat pe agenți și a încercat să plece de la fața locului.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.