IMAGINI VIRALE În haosul evacuărilor din Afganistan, soldați americani leagănă bebeluși afgani

TRIMITE PRIETENILOR

Armata SUA a publicat vineri câteva fotografii care arată soldați având grijă de bebeluși afgani și copii mici pe aeroportul din Kabul, unde operațiunile haotice de evacuare au fost criticate intens în Statele Unite.
Într-una din poze, echipat din cap până în picioare, un soldat îi zâmbește unui bebeluș pe care îl ține în brațe încercând să îl calmeze în timpul evacuării de pe Aeroportul Internațional.

Într-o altă imagine, două femei soldat țin câte un copil în brațe, în timp ce o altă fotografie arată un soldat îngenuncheat pentru a da apă unui băiețel.

”Aceasta este America pe care trebuie să o întruchipăm”, a reacționat un parlamentar republican și veteran în Irak, Peter Meijer, scriind pe Twitter că este „foarte mândru” de aceste imagini, relatează AFP.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.