Ion Dolănescu va fi dezgropat? Fiii artistului sunt disperaţi. “Sper să nu facă asta”

TRIMITE PRIETENILOR

Dragoș Dolănescu și-a ieșit din minți la gândul că tatăl său, Ion Dolănescu, ar putea fi dezgropat la 12 de ani de când a murit. Aflat în Costa Rica, el i-a dat o misiune fratelui său, Ionuț, cu care s-a luptat pentru moștenirea de un milion de euro.

De ce ar putea fi dezgropat Ion Dolănescu

Dragoș Dolănescu se teme că tatăl său ar putea fi dezgropat pentru un test ADN. Ionuț Petrescu nu se lasă și vrea ca analiza să fie făcută în regim de urgență, ca să se afle dacă este sau nu și el fiul marelui artist, despre care a spus că ar fi avut o relație amoroasă cu mama lui, pe care o angajase bucătăreasă.

”Ionuț Petrescu poate că este un frate spiritual, dar, din păcate pentru el, trebuie să-i spun că nu-i fratele meu. Tatăl lui biologic este un domn de la Primăria Capitalei, în niciun caz Ion Dolănescu, chiar dacă lui i-ar plăcea asta foarte mult, sunt, totuși, situații diferite. Pe tanti Flori, mama lui, care a lucrat la noi în casă, am respectat-o mereu.

Dar tata nu a avut o relație de dragoste cu ea. Alăturați poza lui Ionuț Petrescu și a bărbaților din familia Dolănescu, uitați-vă la trăsături, și veți vedea că sunt caracteristici total diferite, din punct de vedere biologic”, a spus Dragoș Dolănescu pentru Playtech-Impact, transmițându-i lui Ionuț Petrescu: ”Sper să nu-l dezgropi pe tata pentru acest test!”.

Cum vrea Ionuț Petrescu să facă testul ADN

De cealaltă parte, Ionuț Petrescu a precizat că a cerut să fie făcut un test ADN cu asistența unor reprezentanți ai Direcției Generale Anticorupție. El a precizat că analiza se poate face cu Dragoș sau Ionuț Dolănescu și unul dintre frații regretatului cântăreț de muzică populară.

”Se poate face cu copiii Ionuț și Dragoș și unul dintre frații marelui artist. Mama mea chiar a spus, într-un interviu, că a avut relație intimă cu domnia sa, că a locuit în casa domniei sale. Domnul Ionuț Dolănescu a spus că vom face testul ADN într-un cadru legal, dar din anul 2016 până acum nu s-a efectuat nimic”, a spus Ionuț Petrescu, la Antena Stars.

Ce ”misiune” i-a dat Dragoș Dolănescu fratelui său

După ce a declarat ferm că nu este de acord ca tatăl său să fie dezgropat vreodată pentru acest test, Dragoș Dolănescu a refuzat să vină din Costa Rica în România pentru analizele solicitate de Ionuț Petrescu. El i-a transmis acestuia să se bazeze pe fratele lui.

”Sper să nu-l dezgropi pe tata, pentru acest test, nu sunt de acord cu asta! Și nici nu vin din Costa Rica, pentru analize, să mergi cu frati-miu, Ionuț Dolănescu, că tot pozai împreună cu el și erați amici”, a spus Dragoș Dolănescu, pentru Playtech-Impact.

Ionuț Dolănescu, despre posibilitatea de a avea un al doilea frate

Totuși, nici Ionuț Dolănescu nu crede că este posibil să aibă un al doilea frate. El a explicat că tatăl său a iubit copiii și că nu i-a ascuns niciodată de ochii lumii.

”Am precizat, în repetate rânduri, că Ionuţ Petrescu nu este fiul lui Ion Dolănescu. Într-adevăr, mama sa, Flori Petrescu, a fost bucătăreasa tatălui meu, însă aceasta, Dumnezeu să o ierte, întreaga viaţă a infirmat ştirile false răspândite de fiul său cu privire la o presupusă legătură cu tatăl meu, Ion Dolănescu”, a spus el, potrivit spynews.ro.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.