Marcel Ciolacu, vrea alocatii ca în SUA. „Este inuman ce face Citu. In America, Biden vrea sa dea intre 3.000 si 3600 de dolari pe an pentru fiecare copil”

TRIMITE PRIETENILOR

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, face o comparatie intre economia Romaniei si cea a SUA si sustine ca premierul Citu are un comportament „inuman si umilitor” intrucat nu mareste alocatiile copiilor ca in America. „In America, presedintele Biden vrea sa dea intre 3.000 si 3600 de dolari pe an pentru fiecare copil”, sustine Ciolacu.

„Datele noastre preliminare arata ca este corect tot ceea ce mii de sindicalisti striga de la inceputul anului in strada. Ca #austeritatea lui Citu este o minciuna! Ca este inuman si umilitor sa majorezi salariul minim cu 25 de bani pe ora intr-o tara unde 50% dintre salarii sunt intre 1.300 si 1.600 de lei lunar, iar preturile alimentelor si energiei au explodat! Ca imprumuturile aberante ale guvernatilor s-au scurs in buzunarele clientelei de partid, la populatie si firme neajungand nimic!

Nu au vrut sa mareasca #alocatiile copiilor. Desi Germania, de ex., exact asta a facut anul trecut, iar acum, in America, presedintele Biden vrea sa dea intre 3.000 si 3600 de dolari pe an pentru fiecare copil”, a sustinut, luni, Ciolacu.

Ciolacu i-a acuzat apoi pe guvernanti de hotie.

„Nu au marit #salariile si #pensile conform legii. In schimb, prietenii puterii s-au imbogatit din tunurile cu masti, gen Unifarm sau Romarm, sau din furtul de tabla, vezi cazul Baronului de la Iasi cercetat de DNA!

Nu au ajutat #firmele locale. Romania a avut cel mai slab raspuns fiscal anti-pandemie din Europa. Doar promisiuni electorale, in realitate sprijinul concret nici macar acum nu a ajuns la firmele afectate!”, a mai scris Ciolacu pe Facebook.

El a anuntat ca PSD va prezenta o varianta de buget prin care va arata ca sunt bani pentru cresteri de salarii, pensii si alocatii.

„Vom prezenta #miercuri varianta noastra de buget, care demonstreaza ca sunt bani pentru a mari veniturile romanilor si a ajuta masiv economia! Vom arata ca #sanatatea poate si trebuie finantata suplimentar! Vom explica romanilor cum Romania se poate dezvolta prin #stimularefinanciara si nu prin austeritate fiscala!”, a mentionat seful PSD.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.