Mesajul familiei lui Daniel Bodnar: “Șansele sunt foarte mici, dar noi ne încredem în Dumnezeu că va fi cu echipa medicală și cu Daniel”

TRIMITE PRIETENILOR

Familia lui Daniel Bodnar a transmis un mesaj public după ce tânărul a fost rănit într-un accident rutier, marți dimineață, la Sucevița, și a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Familia anunță că Daniel va fi operat mâine, arată că prognosticul medicilor este rezervat și mulțumește tuturor celor care sunt alături de el.

Salutare, oameni frumoși!

(Așa ii plăcea lui Daniel să ne salute pe toți).
Noi, soția, fetița, frații, surorile și părinții lui Daniel, avem speranța că Daniel se va face bine și că Dumnezeu îl va ajuta să treacă peste această perioadă grea din viața lui.
Daniel urmează să fie operat mâine și are mare nevoie de rugăciunile noastre ale tuturor. Șansele sunt foarte mici, dar noi ne încredem în Dumnezeu că va fi cu echipa medicală și cu Daniel pentru recuperarea completă. Deocamdată nu cunoaștem ce costuri implică toate procedurile, însă la momentul potrivit vom anunța aici pe pagină.
Vă mulțumim că sunteți alături de Daniel!

Mesajul a fost publicat pe pagina de Facebook a lui Daniel Bodnar.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.