Mihai Morar și-a luat inima în dinți și și-a făcut vaccinul anti-Covid! Ce s-a întâmplat după exact 60 de minute

TRIMITE PRIETENILOR

Mulți români așteaptă cu nerăbdare să se vaccineze mai repede împotriva COVID-19, pentru a fi mai feriți de virusul din China. Mihai Morar se numără printre cei norocoși, căci acesta s-a imunizat deja.

Sincer și asumat, Mihai Morar a împărtășit totul cu fanii săi din mediul online. Prezentatorul TV a postat o fotografie cu el chiar de la vaccinare, arătându-le tuturor că a făcut pasul cel mare pentru o viață normală. Și pentru că au existat mereu numeroase controverse legate de acest aspect al vaccinării, iar mulți români sunt reticenți în ceea ce privește imunizarea, Mihai Morar le-a arătat tuturor ce a făcut imediat după vaccinare.

Mai exact, prezentatorul TV a împărtășit totul cu fanii săi. Mihai Morar le-a arătat internauților că se simte foarte bine și tocmai de aceea și-a reluat activitatea din social media fără niciun fel de problemă

La începutul pandemiei de coronavirus, Mihai Morar a postat pe Instagramul său un mesaj extrem de emoționant. Acesta a mărturisit cum a reușit o angajată a unui supermarket să-l impresioneze.

”E aproape 9, seara. O dată la câteva zile, cobor până la vecini, la parter. Aștept să treacă valul de peste zi și îmi iau strictul necesar pentru coșul casei. Nu mă îngrijoreză ora târzie, mereu găsesc ce am de luat, iar în prăvălie nu-i găsesc decât pe ei, vecinii. Dincolo de măști, li se citește oboseala acestor săptămâni, adunată în pungile de sub ochi. Iar în adâncul privirii li se vede și lor teama. Nu-i o exgerare, sunt și ei în ”linia întâi”. În bătaia ”nevăzutului”. Serile trecute, de după un raft, îmi apar doi ochi umezi, cu ecuson (…) în piept. Femeia s-a oprit din aranjat bucatele și mi-a mulțumit: ”Nu credeam că o să vă văd azi… Ieri v-am ascultat scrisoarea părintelui pe care ați citit-o la radio. Nu vă dați seama, în zilele astea grele, cât bine mi-ați făcut… Mi-ați adus un pic de liniște…” Nu am putut să-i răspund nimic, o lacrimă i se scurgea pe obraz, pe sub mască și, în zilele astea, nici mâna nu poți să o treci peste față. ”Nu vă mai țin de vorbă, dar să știți că am trimis scrisoarea dumneavoastră la toți cunoscuții. Avem nevoie cu toții de cuvintele astea…” mi-a spus femeia pe care eu, de fapt, o țineam din treabă”, a început postarea din mediul online a lui Mihai Morar.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.