Mircea Beuran, medicul care a lansat teoriile conspiraţioniste şi propagandistice despre noul virus s-a îmbolnăvit: „Este pe tratament cu oxigen”

TRIMITE PRIETENILOR

Surse medicale au declarat pentru Newsweek România că starea sa este una serioasă din punct de vedere medical. „Este internat la Institutul Matei Balş din Bucureşti. Nu este la Terapie Intensivă, intubat, dar este pe tratament cu oxigen”.

Recent, Mircea Beuran a participat la lansarea unui volum de texte conspiraţioniste şi propagandistice legat de noul virus, în prezenţa unor academicieni, scriitori şi doctori.

La lansare au participat preşedintele şi vicepreşedintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop şi Bogdan Simionescu, arhiepiscopul mitropolit al Arhidiecezei Romano-Catolice, doctorul Mircea Beuran şi fostul preşedinte al Consiiliului Naţional al Audiovizualului Răsvan Popescu.

În luna februarie, Mircea Beuran a fost reţinut de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) sub acuzaţia că ar fi luat mită în perioada în care era preşedinte al Senatului Universitar, director al Departamentului 10 Chirurgie, şef al Disciplinei Chirurgie Generală, conducător de Doctorat şi profesor universitar chirurgie generală în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.