Monica Pop, declaratie halucinanta: “Vreau sa stie toata lumea, vaccinul nu opreste boala”

TRIMITE PRIETENILOR

Monica Pop, fost manager al Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, spune ca vaccinul anti-COVID-19 nu poate opri boala ci doar o ”imblanzeste”.  Medicul a lansat un nou atac impotriva autoritatilor pentru lipsa unei informari clare si corecte in legatura cu vaccinul anti-COVID-19.

Medicul mentioneaza ca  vaccinul nu imunizeaza complet pacientul, iar acesta poate contacta in continuare virusul dar cu o forma mai usoara.

”Sa fie clar: vaccinul este necesar dar nu opreste pandemia”, a spus Monica Pop

”In primul rand, vreau sa stie toata lumea un lucru. Si anume, ca vaccinul nu opreste boala dar face pe cel care este vaccinat ca, daca se contamineaza, sa faca o forma mai usoara. Iar cine a spus ca

vaccinul opreste boala spune un neadevar si nu as vrea niciodata ca oamenii din tara asta sa fie dezinformati pentru ca dezinformarea duce la lipsa de credibilitate si lanimic bun.

Sa fie foarte clar ca cel putin deocamdata, vaccinul nu opreste pandemia. Vor fi mai putine cazuri grave iar asta este un lucru extraordinar. Vaccinurile sunt un lucru necesar, au salvat umanitatea, asta sa fie clar!”, a declarat Monica Pop in emisiunea lui Cristi Brancu .

Monica Pop critica si modul in care se face campania de vaccinare.

”Dupa parerea mea, a fost o campanie de amenintare si nu de informare. Informarea este zero. Prospectul a fost publicat si scrie cu totul altceva decat a fost prezentat la noi. La noi a fost o bataie de joc, e posibil sa spui ca nu doare? Asta-i problema, daca doaresau nu? Nu asta trebuia spus. (…)

Chiar daca efectele secundare sunt putine, ele exista si omul trebuie informat. Sunt rare dar ele reprezinta un risc. In prospect scrie si niste lucruri care nu sunt deloc dragute. Medici care au fost intrebati, au spus ca vaccinul este sigur. Cuvantul ”sigur”, in medicina, nu exista si nu a existat vreodata. Nu e nimic sigur”, a mai spus Monica Pop.

De ce s-au interzis necropsiile?

”Se prezinta aceasta epidemie ca pe o apocalipsa si sigur, este o nenorocire, asta e realitatea. Dar nu se spune deloc ca mortalitatea este foarte mica, cam 1% sau sub 1% in lume. La noi in tara, din 100 de pacienti, 85 de vindeca. Asta nu spune nimeni.

Interzicerea efectuarii necropsiilor, n-o s-o inteleg niciodata. E un lucru extrem de grav pentru ca oamenii inteleg prin asta ca nu s-a vrut sa se stie ce leziuni provoaca cu exactitate. Si cred ca asa si este. Necropsiile au salvat foarte multe situatii pentru ca facand necropsie unui pacient, vezi ce fel de leziuni sunt si le combati”,a mai declarat Monica Pop


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.