Monica Pop tună și fulgeră! Revoltată de cei care cer ca nevaccinaţii infectaţi cu covid-19 să plătească spitalizarea: „O nemernicie! „

TRIMITE PRIETENILOR

Monica Pop este revoltată de cei care cer ca nevaccinaţii infectaţi cu covid-19 să plătească spitalizarea. Medicul cere ca toate aceste persoane să fie trase la răspundere din punct de vedere penal, pentru că se încalcă Constituţia.

Monica Pop, revoltată de cei care cer ca nevaccinaţii infectaţi cu covid-19 să plătească spitalizarea. Medicul spune că această măsură încalcă Constituţia României şi vrea ca toate aceste persoane, printre care se numără şi colegii acesteia, să fie traşi la răspundere.

Monica Pop, revoltată de cei care cer ca nevaccinaţii infectaţi cu covid-19 să plătească spitalizarea

Medicul a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa celor care vor să-i pună pe nevaccinaţii care se infectează cu coronavirus să-şi plătească spitalizarea.

„MENGELE” AUTOHTONI ?!

AMENINTĂRI ÎMPOTRIVA CONSTITUTIEI SI A ROMĀNILOR!

FRICA SI PANICĂ! ASTA FAC!

ORICE PERSOANĂ, INDIFERENT DE FUNCTIE, AR TREBUI PEDEPSITĂ ASPRU CHIAR SI PENTRU IDEEA CA UN NEVACCINAT, (DESI ASIGURAT), AJUNS IN SPITAL SA-SI PLATEASCĂ TRATAMENTUL, SPITALIZAREA! N-are bani, desi plateste asigurari de sanatate, SĂ MOARĂ, DA??!! O nemernicie! Atunci SA SE OPREASCA URGENT Si PLATA ASIGURARILOR DE SANATATE A CELOR 60% DE NEVACCINATI! Sau citi sint! ASTA, NU A PROPUS NIMENI DIN ACESTI MENGELE autohtoni! Tot din nemernicie! Pt că 10,5%, e ceva, cum sa renunte statul la contributii, chiar daca nu mai ofera nimic si chiar daca dreptul la sanatate e ” garantat” prin Constitutie! Jos, foarte jos! Cei care platesc asigurari,( milioane, nu puțin), platesc si pt ei dar si pt altii, poate ei nu se imbolnavesc, altii, destui, da!

Asemenea personaje nu fac decit sa contribuie la inducerea de caderi morale, la scaderea increderii, la contrazicerea accentuata a afirmatiilor ca vaccinatea nu e si nu va fi obligatorie ( dl presedinte, dl premier, miniștri, chiar si citiva medici, putini din fericire, etc)! Mascat, dar se vede clar ca e!

Doamne, cit mi-a crescut increderea, respectul si ” sufletul” cind l-am auzit pe dl Presedinte IOHANNIS spunind ca VACCINAREA NU VA FI OBLIGATORIE in România! Si l-am si crezut, cum altfel?

Fara sa fi spus de vreo conditie! Nici prin cap nu mi-a trecut că va fi altfel!

Ceaușescu a avut curajul de a merge impotriva valului cind cu invazia Cehoslovaciei! Cu orice risc! Conducatorii de azi nu au niciun curaj, au doar spaime si obediență! Nici macar testarea in masă inclusiv a vaccinatilor, stiind clar că și ei se pot infecta si transmite, nu au curajul, dar nici dorinta s-o faca desi beneficiile ar fi clare si multe vieti de romāni ar fi salvate! De! Spaime oribile că vor scadea vaccinarile, desi nu are nicio legatură testarea cu vaccinarea iar impreuna ar opri pandemia! Daca ar fi stiut cum si ce sa vorbeasca si sa facă, lucrurile erau altfel acum! SIGUR!”, a scris medicul pe Facebook.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.