Monstrul din Loch Ness, filmat cu o dronă! Creatura enormă, surprinsă de un turist în apele agitate ale lacului scoțian

TRIMITE PRIETENILOR

În luna august a acestui an, un canoist a înregistrat cu drona sa un video 4K în care apare o formă mare și întunecată, semănând surprinzător de mult cu legendara creatură scoțiană.

Înregistrarea video, care îi aparține lui Richard Mavor (54 de ani) redă o creatură întunecată, misterioasă, foarte aproape de țărmul lacului.

Pe măsură ce imaginea se concentrează pe această formă, silueta dispare în adâncuri.

Mavor spune că în zonă nu erau trunchiuri de copac prăbușite în apă și că umbra are ”aceeași formă cu Nessie, așa cum a mai fost surprins în trecut”.

Părerea multora este că monstrul din Loch Ness seamănă cu o reptilă preistorică acvatică, precum plesiozaurul.

Acesta a filmat pentru canalul său de YouTube, Richard Outdoors, dar nu a observat umbra decât atunci când unul dintre spectatori i-a atras atenția în secțiunea de comentarii.

”Nu mi-a venit să cred. A trebuit să revăd materialul de mai multe ori și, de atunci, tot în studiez”.

Nu este prima oară pe anul acesta când Loch Ness este văzut – cel puțin alți cinci oameni au înregistrat oficial faptul că au întâlnit legendara creatură.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.