Nicolae Botgros, distrus după ce soția sa, Lidia Bejenaru, a decedat. Acesta a ajuns de nerecunoscut

TRIMITE PRIETENILOR

Anul acesta, maestrul Nicolae Botgros și-a pierdut soția. Lidia Bejenaru s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Lidia Bejenaru suferea de cancer la colon, fiind operată de mai multe ori. Din nefericire, toate aceste intervenții chirurgicale, greutățile și grijile au extenuat-o. Recent, pe rețelele de socializare, maestrul a fost etichetat într-o postare, pregătindu-se de un eveniment care va avea loc în această seară.

Maestrul Nicolae Botgros traversează o perioadă dificilă, după ce soția lui, Lidia Bejenaru, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Pe rețelele de socializare, artistul a fost etichetat într-o postare în care apare îmbrăcat complet în negru, vizibil trist. În seara aceasta, maestrul, alături de alți artiști, vor fi prezenți la Festivalul Internațional de Folclor ”Cântecul de Dragoste de-a lungul Dunării” Brăila, iar momentul va fi transmis în direct, pe micile ecrane.

Nicolae Botgros s-a întors la soție, după aventura cu o altă artistă

În luna aprilie a anului 2018, Nicolae Botgros a devenit tătic. Însă nu soția lui a fost cea care i-a adus pe lume o fetiță ci… o artistă cu aproape 30 de ani mai tânără decât el. Toată lumea a vuit la aflarea veștii însă Nicolae Botgros și-a văzut liniștit de viață. Chiar dacă își iubește enorm fetița, pe micuța Nicoleta, care a împlinit 3 anișori în aprilie, Nicolae Botgros a decis să se întoarcă la soția sa, Lidia. Anișoara a fost cea care a dezvăluit faptul că relația de amor dintre ea și maestru s-a încheiat.

”Nicolae Botgros o iubește nespus de mult. Într-atât de mult îl iubește Dumnezeu pe maestru, încât a făcut pe dorința dumnealui, deoarece el și-a dorit foarte mult o fetiță. Da, e adevărat că nu e cel mai frumos mod, s-a primit cum s-a primit darul de la Dumnezeu, dar nu știu ce să zic, nu regret. Nu regret, pentru că e un copil din dragoste și așteptat. Maestrul a rămas în familie și îi respect decizia, poate așa este mai corect”, a declarat cântăreața Anișoara Dabija pentru emisiunea „Telemagazin”, a postului Canal 2, din Republica Moldova.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.