O femeie părăsită de soț pentru cea mai bună prietenă a dat lovitura la loterie. Fostul soț a sunat-o imediat după aflarea veștii.

TRIMITE PRIETENILOR

O femeie care a fost părăsită de soțul ei pentru cea mai bună prietenă, a întrerupt seria de ghinion după ce a câștigat un jackpot dublu la loterie în Columbia, scrie Mirror.co.uk.

Femeia, care a dorit să rămână anonimă, din Barranquilla, a câștigat 300.000 de euro din două bilete de loterie care i-au rezolvat problemele financiare.

Surprizele nu s-au oprit aici insă, femeia a primit un apel de la fostul ei partener pentru a o felicita pentru victorie, dar aceasta l-a ignorat.

Femeia a fost aproape de a-și pierde casa când a decis să cumpere bilete de loterie de la firma Supergiros – de unde obții jackpot -ul câștigând două extrageri – ceea ce este considerat aproape imposibil.

Cu toate acestea, ea a avut biletul câștigător 8628 la loteria El Sinuano și 1935 la extragerea de noapte din Caraibe.

Deși nu și-a publicat numele, mass-media locală a povestit că era croitoreasă și că era la câteva zile să-și piardă casa, deoarece nu își permitea să plătească ipoteca.

Iar fiica ei nu se putea înscrie în ultimul trimestru la universitate din cauza lipsei de bani.

Sursa: mirror.co.uk


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.