Prima poză cu Liviu Vârciu, după ce a scăpat de noul VIRUS. “Acum ficatul e praf și am rămas cu o pată pe plămâni. Plus ca obosesc foarte repede”

TRIMITE PRIETENILOR

Liviu Vârciu a publicat prima imagine, de Revelion, după ce s-a aflat că infecția cu COVID-19 l-a afectat mai mult decât se credea.

Liviu Vârciu a publicat prima imagine, de Revelion, după ce s-a aflat că infecția cu COVID-19 l-a afectat mai mult decât se credea.

Liviu Vârciu a anunțat că a fost infectat cu COVID-19 , cu doar o zi înainte de Crăciun. Atunci, artistul a recunoscut cu zâmbetul pe buze că a fost testat pozitiv și a făcut haz de necaz, glumind pe seama faptului că Moș Crăciun avea să-l ocolească de această dată.

De Revelion, artistul a ieșit din izolare, spre marea lui bucurie.El a putut să petreacă trecerea în noul an alături de Anda Călin și copiii lor. Iar dacă în alți ani, sărbătorea înconjurat de zeci de prieteni, de această dată, se pare ca a ales să rămână în sânul familiei.

Liviu Vârciu a apublicat pe paginile lui de pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de iubita lui.

„La mulți ani! Vă pupăm de nu vă vedeți în 2021”,a scris el în dreptul imaginii și mii de oami i-au răspuns cu urări care mai care mai frumoase

Liviu Vârciu, probleme de sănătate după ce a scăpa de COVID-19

Deși a scăpat de infecția cu COVID-19 și nici nu a avuto formă foarte gravă a bolii, artistul a rămas cu probleme de sănătate care îl afectează. El a povestit în cadrul unui interviu că nu a primit vești bune după ce și-a făcut analizele.

Am avut o formă mai ușoară de Covid, dar chiar și așa, analizele mi-au ieșit rău și când am fost depistat pozitiv și acum.

Nu am avut gust și miros. Acum ficatul e praf și am rămas cu o pată pe plămâni. Plus ca obosesc foarte repede. Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează”, a declarat Liviu Vârciu, conform playtech.ro . scrie cancan.ro


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.