Prințul care l-a ucis pe ursul Arthur este criticat în Austria, țară în care trăiește. Un deputat i-a cerut acestuia să predea carnetul de vânător.

TRIMITE PRIETENILOR

Moartea ursului din România a declanșat o sumedenie de reacții, iar incidentul a fost relatat de presa din mai multe țări.

Alex Pinter este numele deputatului austriac nemulțumit de uciderea ursului Arthur. Politicianul l-a criticat pe prințul Emanuel von und zu Liechtenstein pentru gestul său, în timpul unei emisiuni: „Dacă în calitate de vânător nu ești capabil sau nu vrei să diferențiezi un urs mic de cel mai mare urs din Europa, este posibil să fie momentul potrivit pentru a preda carnetul de vânător (…) Vânătoarea de trofee face parte dintr-o vânătoare care amintește mai mult de Evul Mediu decât de secolul XXI”, a spus deputatul austriac în emisiunea respectivă.

Este cea mai recentă reacție după uciderea ursului Arthur. Moartea acestuia a atras atenția presei din întreaga lume.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.