PSD a descoperit ca un USR-ist conduce BMW din 2010: „Nu-i este rusine?”

TRIMITE PRIETENILOR

PSD a dat publicitatii, joi, un comunicat de presa in care il acuza pe Sergiu Hossu, noul sef al cancelariei premierului, ca are BMW in conditiile in care nu a inregistrat venituri in 2019. PSD sustine ca toti USR-istii sunt la fel: „Nu le-o fi rusine sa le plateasca ceilalti romani asigurarea de sanatate??”.

„Conduce BMW si are contracte uriase cu statul, dar cu ZERO venituri declarate, adica ZERO taxe platite la Sanatate si la bugetul de pensii.

Acesta e prototipul ‘omului nou; din USR-Plus, care vorbeste de reformarea clasei politice! In timp ce se erijeaza in mari aparatori ai contribuabililor din mediul privat, liderii USR-Plus nu mai stiu cum sa-si ascunda veniturile pentru a nu plati taxe la stat.

Dupa Vlad Voiculescu de la Sanatate, care sustine ca traia din ZERO venituri, pana sa devina ministru, avem acum un alt USR-ist pus sef la Cancelaria Prim-Ministrului cu ZERO venituri declarate, dar care da sute de mii de euro cu imprumut la altii si traieste pe picior mare in case si cu masini de lux. Nu sunt cazuri izolate, ci e un model generalizat, adoptat de o lunga lista de parlamentari USR-Plus cu venituri declarate infime, dar cu donatii uriase la partid!

Este cea mai desantata demagogie care s-a putut vedea la un partid politic in ultimii 30 de ani! Nu le-o fi rusine sa le plateasca ceilalti romani asigurarea de sanatate??”, a transmis PSD.

Liderii PSD s-au remarcat in numeroase randuri prin limuzinele de lux pe care conduc. 

 

Sergiu Hossu a mentionat in declaratia de avere, depusa in 2019, ca detine un BMW fabricat in anul 2010.

Potrivit declaratiei de interese, Sergiu Hossu este asociat la mai multe firme. El are trei terenuri, doua fiind in intravilanul municipiului Cluj-Napoca si unul in Dealu Negru), dar si trei case (doua in Cluj-Napoca si una in Dealu Negru). In ultima declaratie de avere a noului sef al Cancelariei premierului sunt tablouri in valoare de 10.000 euro, active si fonduri in valoare de 16.000 euro, actiuni si parti sociale la firme in valoare totala de 456.000 lei.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.