Razboiul mileniului. Floricica Dansatoarea o ataca pe Sosoaca: „Sa-ti fie rusine, doamna avocat, ca minti. Vrei sa votam AUR? Nu votez niciun AUR!”

TRIMITE PRIETENILOR

Floarea Dragomir, mult mai cunoscuta cu numele de Floricica Dansatoarea, se declara dezamagita de Diana Sosoaca (AUR), sustinand ca senatoarea este „mincinoasa” si „falsificata pentru popor”. Floricica Dansatoarea promite ca nu va vota AUR.

„Vrei sa votam ca esti AUR? De asta tipai, ca tii cu tara noastra si cu romanii? Nu-i adevarat! Daca minti, Dumnezeu te va vede, doamna avocat. Eu am 10 milioane amenda ca m-am dus la miting in Piata Victoriei. Eu de unde-i dau, de unde platesc amenda? Ai zis ca esti dreapta, ti-am dat mesaj si nu mi-ai dat un raspuns. Sa-ti fie rusine, doamna avocat, ca minti. Esti falsificata pentru popor! Huuuuo, doamna avocat, nesimtito care esti! Nu esti pentru poporul nostru. Nu esti dreapta! Vrei sa votam AUR? Nu votez niciun AUR!

Sa-ti fie rusine ca nu esti pentru atara noastra. Hai da-ma in judecata ca nu mi-e frica de tine. Doamna Diana, avocata, sa-ti fie rusine! Pana acum de ce nu ai tipat pentru tara ta! Numai minciuni! Ti-am dat cerere de proetenie dar nu esti om de omenie. Ti-am scris, am vrut sa vorbesc cu dvs. sa-mi faceti dreptate si doamna Diana nu mi-ai raspuns”, a strigat

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a reusit sa intre in conflict, luni seara, si cu Romania TV, post pe care l-a acuzat ca dezinformeaza. Sosoaca s-a certat cu Victor Ciutacu, care i-a pus la indoiala capacitatea intelectuala. „Intre noi e un Everest”, a spus Ciutacu. RTV a promovat-o agresiv pe Sosoaca in ultima perioada, transmitandu-i in direct scandalurile provocate in strada.

Conflictul a pornit dupa ce Victor Ciutacu a spus ca Sosoaca nu avea ce sa caute, duminica seara, la Spitalul Sf. Pantelimon, unde s-a certat cu doctorii si cu oamenii de paza. Sosoaca a cerut sa intervina in direct, s-a certat cu Ciutacu, iar acesta a scos-o apoi rapid din emisie.

Ciutacu: Dumneavoastra faceti-va mandatul pe care ati fost aleasa in Parlament. Constitutia nu va permite sa dati buzna in institutii publice pe baza de legitimatie de senator. Dumneavoastra depasiti limitele legii. Pastrati-va in limitele legalitatii.

 

Sosoaca: Eu imi fac treaba foarte bine, nu am dat buzna in niciun spital, va rog sa nu mai dezinformati si sa va faceti meseria dumneavoastra. Daca m-ati invitat la un drept la replica, lasati-ma va rog sa vorbesc. Totul a pornit de la burtiera Romania TV ca exista flacari la Spitalul Pantelimon. Am fost sunata de rude, m-am deplasat la spital, iar acolo era multa lume. Am solicitat sa vorbesc. Am aflat ce s-a intamplat si le-am sus oamenilor ca nu e nimic grav si sa mearga acasa. Dumneavoastra ar trebui sa platiti in fata legii. Trebuie sa verificati din trei surse.

Ciutacu: Intre noi e un Everest.

Sosoaca: Nu e Everest, e Varful Omu, ca suntem in Romania. Eu am facut ce-mi permite Constitutia. Dumneavoastra aveti o atitudine…

Ciutacu: Nu v-am invitat eu in emisiune, ati cerut dreptul la replica. Vi l-am oferit din bunavointa.

Sosoaca: Aveati obligatia legala sa imi oferiti un drept la replica, nu v-am solicitat

Ciutacu: Multumesc, doamna senator, o seara buna


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.