S-a terminat nebunia, Clotilde Armand este noul primar al Sectorului 1: “Este oficial, am invins”

TRIMITE PRIETENILOR

Liderul USR Bucuresti, Claudiu Nasui, a anuntat luni noapte, dupa ce au fost procesate ultimele procese verbale, ca noul primar al Sectorului 1 este Clotilde Armand.

“Indiferent cat s-au luptat, adevarul a invins. Avem primar la sectorul 1 si este persoana aleasa de majoritatea cetatenilor care si-au exprimat votul duminica.

Lupta nu s-a sfarsit, trebuie sa existe repercusiuni pentru cei care au crezut ca pot fura dreptul romanilor la reprezentare. Pana atunci, felicitari Clotilde Armand, noul primar al sectorului 1!”, a anuntat Nasui.

Potrivit datelor publicate pe roaep.ro, au fost centralizate toate cele 166 sectii de vot

Potrivit datelor din procesele verbale, Clotilde Armand a obtinut 40,95% (36.454 de voturi). Contracandidatul sau, Dan Tudorache a obtinut 39,82% (35.447 de voturi).

“Victorie pentru bucurestenii din sectorul 1 si pentru democratie! In ciuda incercarilor disperate ale PSD de a frauda rezultatul scrutinului din 27 septembrie, BEC a consfiintit alegerea candidatei USR PLUS ca primar al sectorului 1. Clotilde Armand este noul primar, iar PSD devine istorie in sectorul 1.

A fost o lupta grea si au incercat, prin orice mijloace, sa deturneze vointa alegatorilor, dar am fost vigilenti si am reusit sa aparam votul bucurestenilor.

De acum inainte, trecem la reconstructia Bucurestiului, pentru ca meritam un sector si o Capitala de care sa fim mandri!

Vrem sa schimbam in profunzime atitudinea administratiei publice. Spunem ‘Stop!’ contractelor umflate din bani publici si administratiei ‘cu pile’. Spunem ‘Da’ sprijinului pentru investitori, strategiei de dezvoltare, transparentei si proiectelor benefice pentru cetateni.

Fara hotie la primarie!“, este anuntul oficial al USR.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.