Scandal teribil în showbiz! Adelina Pestrițu, criticată dur și jignită: “Urâtă mai ești!”

TRIMITE PRIETENILOR

Adelina Pestrițu a fost criticată dur și chiar jignită pe contul ei de Instagram, după ce a publicat o poză de album în care apare. Vedeta nu s-a lăsat călcată în picioare și le-a răspuns pe măsură cârcotașilor.

Recent, Adelina Pestrițu “a scos de la naftalină” un selfie HOT pe care și l-a făcut în mașină în urmă cu câteva luni bune. Imaginea în care apare îmbrăcată într-o superbă rochie cu decolteu generos a fost însoțită de un mesaj pozitiv: “?Viața în roz”. Ca la un semnal, unii dintre internauți i-au lăsat numeroase comentarii negative, după cum puteți vedea și în galeria foto a articolului. Mai mult, o femeie i-a scris: “Urâtă mai ești”, iar bruneta a răbufnit și a pus-o la punct.

“Anișoara, norocul nostru este că dumneavoastră devordați de frumusețe și salvați Planeta”, este răspunsul oferit de Adelina Pestrițu după ce a fost jignită.

“Ce urât ți se vad oasele…”, “Prea mult machiaj pe decolteu, horror, umărul drept… pitiriazis? sau nu ai întins bine crema?”, “Mare e grădina Lui Dumnezeu, poarta se deschide și mulți sar gardul. Vulpea dacă nu ajunge la struguri spune că sunt acri”, “Ți-ai facut poză la oase?”, “Ești incredibil de frumoasă, te rog nu mai slăbi”, “Ești un schelet, dar foarte frumoasă”, sunt doar câteva dintre nenumăratele comentarii pe care le-a strâns postarea de mai jos a fostei prezentatoare de la Kanal D.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.