Se iubesc de când aveau 19 ani. Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Cătălin Moroșanu, Faimosul de la Survivor.

TRIMITE PRIETENILOR

Toată lumea îl știe pe Cătălin Moroșanu, acum și Faimos la Survivor 2021, însă luptătorul a fost tot timpul discret cu viața privată. Moro a evitat să dezvăluie detalii despre familia lui, dar se mândrește cu femeia care îi este alături de 19 ani și i-a bandajat întotdeauna rănile, după cum spune sportivul.Toată lumea îl știe pe Cătălin Moroșanu, acum și Faimos la Survivor 2021, însă luptătorul a fost tot timpul discret cu viața privată. Moro a evitat să dezvăluie detalii despre familia lui, dar se mândrește cu femeia care îi este alături de 19 ani și i-a bandajat întotdeauna rănile, după cum spune sportivul.

În urmă cu doi ani apăruseră zvonuri că Moroșanu divorțează de soția lui, însă Faimosul de la Survivor a infirmat totul și s-a declarat mai îndrăgostit de Georgiana ca niciodată.

Cei doi nu doar ca nu aveau în plan să se despartă, dar au anunțat atunci că au în plan să mai facă încă un copil.

Ea avea 16 ani, eu 17 ani, amândoi virgini de când am început. Am rămas împreună, a fost lângă mine și când stăteam la cămin și împărțeam împreună o conservă de ton sau ceva și acum a rămas lângă mine când i-am oferit totul.

Chiar sunt norocos că am găsit-o pe soția mea și frumoasă și eu… Moartea din Carpați, uită-te la mine. Am avut norocul asta, mi-a dăruit o fetiță frumoasă. O cheamă Natalia și nu a fost niciodată de acord cu faptul că am ajuns celebru, știa care este plata, lipsa de acasă, multe sacrificii, dar a mers mai departe, am făcut un copil, o să mai facem un copil, ea este medic stomatolog, a terminat și ea 2 facultăți, Economia și Stomatologia!”, declara Cătălin Moroșanu în 2019.

Georgiana l-a susținut pe Cătălin pe parcursul întregii sale cariere sportive, și, mai mult decât atât, l-a iubit necondiționat.

„Tot timpul ne-am împins unul pe altul, ne-am dorit mai multe chestii unul de la altul și uite așa resusim să ne împingem și reușim să fim o familie. Eu respect femeile din două motive: datorită mamei mele și soției mele, pentru că am văzut că există și astfel de femei„, a mai spus Cătălin Moroșanu.

„Mi-am cunoscut soţia pe internet, pe vremea aceea exista un canal de chat foarte popular, MIRC. Am început să vorbim acolo foarte mult, iar prima întâlnire reală a fost în parcul din faţa Poştei din Iaşi„, a mai povestit Cătălin Moroşanu.

„Ai fost alături de mine din prima zi, iar de atunci au trecut 17 ani. Nu aveam să îți ofer nimic material, făceam împreună naveta cu trenul, locuiam în căminele de la Vladimirescu și singura distracție pe care ne-o permiteam era să ne plimbăm de mână în Copou.

Când ți-am povestit despre visul meu, ai fost alături de mine din prima clipă. Când nu aveam nimic, tu aveai grijă să fiu pe drumul bun. Când mă întorceam obosit de la antrenamente, erai alături de mine. Când pierdeam un meci, tu îmi bandajai rănile.

Indiferent de timp și timpuri, ai fost în dreapta mea. Mi-ai dăruit o comoară, pe Natalis, și m-ai susținut în fiecare secundă. Acum, când am totul, eu sunt în continuare fericit că te am pe tine. Te iubesc!’, a scris Moroșanu pe Facebook, declarație de dragoste pentru soția lui, Georgiana. scrie viva.ro


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.