Smiley demonstreză încă o dată că este un romantic incurabil! Cea mai frumosă declarație de dragoste pentru Gina Pistol inainte de nastere

TRIMITE PRIETENILOR

Smiley demonstreză încă o dată că este un romantic incurabil! Artistul, declarație de dragoste pentru Gina Pistol! Prezentatoarea de la Chefi la cuțite mai are puțin și naște! Cei doi vor deveni pentru prima oară părinți de fetiță!

Au tăcut ce au tăcut, dar nu și-au putut ține ascunsă fericirea! Smiley și Gina Pistol sunt unul dintre cele mai frumoase și unite cupluri din showbiz-ul românesc, demonstrând de fiecare dată că iubirea care îi leagă este una sinceră. Unde mai puneți că frumoasa blondină și artistul se pregătesc să devină pentru prima oară părinți!

Smiley, declarație de dragoste pentru Gina Pistol! Prezentatoarea de la Chefi la cuțite mai are puțin și naște

Prezentatoarea de la ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1, mai are puțin și naște, iar tăticul este nerăbdător să-și strângă minunea la piept. Iar asta nu este tot! Smiley, ca un romantic incurabil, ce și este de altfel, a surprins pe toată lumea cu ultima declarație de dragoste pe care i-a făcut-o iubitei sale în mediul online.

La una dintre fotografiile postate de Gina cu burtica de graviduță, Smiley nu s-a putut abține și a lăsat un comentariu care a topit inimile tuturor. ”😍😍😍 Fetele mele”, a scris îndrăgitul cântăreț la ipostaza iubitei sale. ”@smiley_omul maricele, maricele 😂”, i-a răspuns imediat și Gina Pistol.

Gina Pistol și Smiley au dat marea veste în luna septembrie a anului trecut
În urmă cu câteva luni, Gina Pistol și Smiley au dat marea veste în showbiz! Prin intermediul unei filmări postate pe canalul de YouTube, prezentatoarea celebrului show culinar și artistul au declarat în mod oficial că vor deveni părinți! ”Mami” și ”tati” așteaptă cu nerăbdare să-și strângă micuța la piept și au făcut deja toate pregătirile pentru momentul în care va veni pe lume.

”Noi acum inseamna TREI! In urma unor analize medicale, acum cativa ani, am aflat ca sansele ca eu sa raman insarcinata pe cale naturala sunt foarte mici. Iata ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emotii, nici nu am indraznit sa ma bucur sau sa raspandesc vestea pana cand nu i-am auzit inima cum bate si am stiut ca totul este bine. In sfarsit, a venit momentul sa aflati de la noi ce am facut in ultimii 3 ani si cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult ras, mult plans de fericire, multa sustinere si multa emotie in viata noastra si in acest oracol video pe care il impartim cu voi, cu toata recunostinta pentru sustinerea si mesajele pe care le-am primit pana acum. Multumim!”, a fost mesajul Ginei Pistol, de pe Instagram.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.