Sosoaca a venit cu scandal la „Matei Bals”, s-a certat cu jandarmii si jurnalistii: „Chemati pe cineva. Conteaza cine sunt!”

TRIMITE PRIETENILOR

Senatoarea AUR Diana Sosoaca si-a facut aparitia, vineri, la „Matei Bals”, incercand sa intre in curtea spitalului. Jandarmii s-au opus, motiv pentru Sosoaca sa faca iar scandal.

Intrebata de jandarmi de ce vrea sa intre, Sosoa a a zbierat:  „Vreau sa aflu niste informatii”. Ea i-a acuzat pe jandarmi ca „nu respecta poporul roman”.

„Avem spitale care s-au transformat in crematorii. De ce n-au luat atitudine? Toti parlamentarii trebuie sa fie aici! Aveti cinci morti, nu vi se pare normal?”, a mai spus Sosoaca.

„Sunt foarte agitata. Aveti cinci morti! Nu vi se pare anormal? Radeti?!”, s-a mai rastit Sosoaca si in fata jurnalistilor.

Diana Sosoaca: Vreau sa chemati pe cineva!

Jandam: Daca cineva din conducerea spitalului va da acceptul sa intrati.

Diana Sosoaca: Nu trebuie sa-mi dea. Pot sa intru pe unde doresc!

Jandam: In momentul asta nu puteti sa intrati pentru ca este o ancheta in desfasurare!

Diana Sosoaca: Chemati pe cineva. Conteaza cine sunt!

Jandam: Este o ancheta in desfasurare!

Diana Sosoaca: Va rog sa chemati pe cineva.

Jandam: Va respect pe dumnevoastra si va respect functia.

Diana Sosoaca: Nu, dumneavoastra trebuie sa respectati poporul roman!

Jandam: Trebuie sa sunati!

Diana Sosoaca: Nu am de ce sa spun. Nu am telefoane de la Bals. Nu sunt la birou sa spun de pe telefoanele speciale sa vorbesc cu cineva de la Bals. Bals-ul nu e unitate militara!

Jandam: Am luat legatura. Sunt toti in ancheta

Diana Sosoaca: Nu plec de aici!


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.