Tu il recunoști? Are 67 de ani si este cunoscut drept “copilul de bani gata” al regimului Ceausescu. Conduce un bolid de lux pe care orice român și l-ar dori

TRIMITE PRIETENILOR

Serghei Mizil, cunoscut drept ”copilul de bani gata” al regimului Ceaușescu, arată impecabil la vârsta de 67 de ani. Conduce un bolid de lux și este mereu în pas cu moda, iar asta de vede cu ochiul liber!

Cum se prezintă Serghei Mizil la 67 de ani

Serghei Mizil este un personaj cunoscut în lumea mondenă, fiind des învitat la emisiuni pentru a-ș povesti viața. Afaceristul are în spate o poveste impresionantă, chiar dacă este tot timpul cu un rânjet pe față și binedispus.

Serghei Mizil este fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil , fiind numit “copil de bani gata” al regimului Ceaușescu. Statutul lui i-a permis multe, astfel că, înainte de Revoluție, pe vremea comuniștilor, aducea de peste hotare lucruri la care cetățenii de rând nici nu îndrăzneau să vizeze, precum aparate video, casete video/audio, geci de blugi, pe care le vindea în țară la prețuri fabuloase.Ulterior, Paul Niculescu Mizil a ajuns un om de afaceri foarte cunoscut.

Ajuns, între timp, la 67 de ani, Serghei Mizil nu-și arată vârsta dacă ținem cont de vestimentația și mașina cu care circulă în Capitală. Recent, paparazzi cancan.ro l-a întâlnit pe afacerit fix în momentul în care își părăsea bolidul decapotabil, un Mercedes Coupe care valorează, în prezent, în jur de 25.000 de euro. Nu a impresionat doar cu mașina, ci și cu felul în care a apărut îmbrăcat, semn clar că este într-un permanent “update”.

Serghei Mizil a ieșit în public încălțat cu o pereche de pantofi sport Dolce & Gabbana, al căror preț de catalog este de 800 de euro. Pe el și-a pus un tricou Neil Barrett, de aproximativ 400 de euro. Iar pentru că este un bărbat care se respectă, afaceristul a optat și pentru un ceas de firmă, Ulysse Nardin, care costă aproximativ 10.000 de euro.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.