Un bărbat dat dispărut s-a alăturat echipei de salvatori și a ajutat la căutarea lui: „Pe cine căutăm? Sunt aici”

TRIMITE PRIETENILOR

Autoritățile din Turcia s-au văzut puse într-o situație inedită, după ce o misiune de căutare a unei persoane dispărute s-a terminat cu bine, dar cu o întorsătură ciudată.

Beyhan Mutlu, care locuiește în districtul Inegöl din nord-vestul provinciei Bursa, a fost dat dispărut marți dimineață, după ce familia a pierdut legătura cu el timp de câteva ore, potrivit Daily Sabah.

Se pare că bărbatul de 50 de ani petrecuse seara în compania unor prieteni, cu care a băut, după care a intrat într-o pădure din care nu a mai ieșit. Prietenii s-au îngrijorat, au dat alarma, iar familia i-a anunțat dispariția.

Poliția a convocat mai multe echipe de căutare și a apelat și la voluntari care să ajute la localizarea bărbatului dispărut.

Vestea despre dispariția lui Beyhan s-a răspândit și în cartierul lui și mai mulți vecini s-au alăturat operațiunii de căutare.

Presa locală spune că echipele l-au căutat ore în șir, timp în care toată lumea îi striga numele. După un timp, o persoană din grup a strigat: „Pe cine căutăm? Sunt aici”.

Se pare că Beyhan, încă amețit de alcool, a prins de veste că cineva dispăruse și s-a alăturat grupului de voluntari, fără să știe cine e persoana căutată. Ciudat este că prietenii cu care își petrecuse seara erau în grup, însă nu l-au recunoscut.

Poliția l-a escortat acasă și a trebuit să scrie un raport despre seara bizară.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.