Un MARE RESPECT! Erou la doar 7 anișori. A intrat în foc pentru a-și salva sora

TRIMITE PRIETENILOR

Un copil a devenit erou după ce și-a salvat sora din flăcări. Băiatul a uimit o țară întreagă după ce a făcut un gest inedit.

Un băiat a devenit erou la vârsta de șapte ani. El s-a întors în casa cuprinsă de flăcări pentru a-și salva sora.

Copilul s-a întors imediat în casa care a luat foc pentru a-și salva sora. Băiatul a intrat pe geam în camera surorii sale pentru a-i salva viața. Micuța are doi ani.

O nenorocire s-a abătut asupra unei familii, chiar în preajma Crăciunului. Un băiat a devenit erou-salvator la doar șapte ani.

Minorul și-a salvat sora mai mică în vârstă de doar doi anișori după ce în casa familiei a izbucnit un incendiu de proporții uriașe.

După ce flăcările au mistuit puternic, nu a mai rămas nimic din locuința familiei.

Copilul este înfiat de familia Davidson. El nu a stat pe gânduri și a fugit să-și apere sora. Băiatul a intrat printr-o fereastră pentru a

o salva dintr-un incendiu care a izbucnit în mijlocul nopții și a distrus casa familiei sale, conform CNN.

Casa familiei a ars din temelii de sărbători

Era o noapte obișnuită de decembrie în familia Davidson din New Tazewell, Tennesse. După ce părinții, Chris

și Nicole au luat cina împreună cu copii lor, i-au băgat în pat și au adormit în jurul orei 20:30, după programul normal pe care aceștia îl respectă cu regularitate. scrie stirilekanald.ro


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.